Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 7 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Een echte man twijfelt niet als hij het juiste meisje heeft gevonden

Gek genoeg zijn er nog genoeg mannen (maar ook vrouwen) die een excuus geven waarom een date, scharrel of relatie op de klippen loopt. Voorbeelden zoals ´te druk´, ´ik twijfel of ik er wel aan toe ben´ en ´ik zie het wel´ zijn veelgehoorde excuses. Maar eerlijk is eerlijk, als hij jou echt the one vindt zal hij net zo hard rennen totdat hij je te pakken heeft.

Hij realiseert zich wat een lucky bastard hij is

Een echte man die echt gek op jou is, realiseert zich dondersgoed dat hij in zijn handjes mag knijpen met jou. Je bent een speciaal meisje in zijn ogen (ben je sowieso) en des te meer hij zich realiseert dat je zeldzaam bent. Hij weet dat er weinig zoals jij te vinden zijn, om precies te zijn: er is maar één van jou. En dan is de omschrijving lucky bastard wel op zijn plek lijkt ons.

Hij is niet bang om ergens voor te kiezen

Een man die kiest, is niet bang voor de consequenties. Of nou goed, hij is wél bang voor de consequenties maar gaat deze niet uit de weg. Als hij gek op jou is, neemt hij het risico op een gebroken hart hoe dan ook. Elk moment met jou vindt hij namelijk meer waard dan de (misschien mogelijke) momenten waarop hij met zijn ziel onder de arm loopt.

Hij wil jou de wereld geven en laten zien

Hij wil alles met je delen, je de wereld geven, zijn wereld aan jou laten zien en samen een eigen wereld beginnen. Als jij het juiste meisje voor jou is kan hij niet wachten om samen een avontuur te starten. Hij wil zoveel mogelijk leuke dingen met je doen zodat je een beetje deel wordt van hem. Hij wil jou zien lachen maar je vooral aan het lachen maken.

Hij is smoorverliefd en dan wil je maar één ding: zekerheid

We weten het allemaal, als we smoorverliefd zijn, zijn we ook bang om die persoon te verliezen. We willen zo snel mogelijk de persoon exclusief voor onszelf hebben. En zo ook hij. Als hij écht verliefd op je is kan hij niet wachten om jou voor zichzelf te hebben.

Mannen zijn stiekem een beetje bang, maar vinden intimiderende meisjes giga aantrekkelijk:
Waarom hij valt voor de intimiderende vrouw maar éigenlijk niet durft