Renée
Renée Love & Seks 5 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Mannendossier: waarom mannen een zwak hebben voor vrouwen met krullen

Er is iets met mannen en hun enorme voorliefde voor vrouwen met krullen. Omdat Beautify graag wil weten wáárom mannen een zwak hebben voor krullen, vroegen we de mannen van het Mannendossier naar hun uitleg.

Een vrouw met krullen kan zeker op een swipe naar rechts rekenen als het aan veel mannen ligt. En daar hebben zij zo hun redenen voor.

Waarom mannen vrouwen met krullen zo aantrekkelijk vinden

Waarom mannen vrouwen met krullen zo aantrekkelijk vinden lees je hieronder. De mannen van het Mannendossier hebben gesproken en kwamen tot de volgende conclusie:

1. Krullen geeft een vrouw een open uitstraling

In tegenstelling tot vrouwen met steil haar zijn mannen eerder geneigd om op een vrouw met krullen af te stappen. Waarom? Omdat dit type haar een vrouw een open uitstraling geeft.

2. Deze haarstijl valt op

Het golvende haar is een enorme eyecatcher waardoor het niet lang duurt voordat hij z’n ogen niet meer van deze vrouw af kan houden. Krullend haar heeft iets mysterieus wat hem enorm intrigeert.

3. Meiden met krullen zijn gezelliger

Ze hebben geen onderzoek om dit te onderbouwen, maar de mannen gaan ervan uit dat meiden met krullend haar gezelliger zijn. Heeft vast iets met de open houding te maken.

4. Het lijkt 24/7 op sekshaar

Krullend haar ziet er eigenwijs uit. Drie keer raden waar mannen het mee associëren… Juist. Sekshaar. Er is iets aan deze coupe wat ze onwijs aantrekkelijk vinden.

5. Hij zet graag zijn handen erin tijdens de seks

De krullen lijken voor een man bijna net zo te bouncen tijdens de seks als borsten. Reden genoeg om zijn handen compleet in het haar te begraven. Bij krullend haar heeft ‘ie net even wat meer grip.

Mannendossier: 24 x hoe je ons vrouwen als man écht hoort te behandelen