Gina Koninkx
Gina Koninkx Films & Series 17 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Goals! Je kunt de Ex On The Beach Double Dutch villa huren voor maar 48 euro per nacht

We zijn niet extreem jaloers op de kandidaten van Ex On The Beach Double Dutch (stel je voor dat je ex voor je op het strand wordt gedumpt), op één ding na. De deelnemers verblijven met z’n allen in een jaloersmakend luxe villa op Curaçao en dat willen wij stiekem ook wel. Gelukkig kun je een deelname uitsluiten want je kunt de villa ook zelf boeken.

Gedumpt worden op een strand vol exen lijkt ons niet zo leuk, maar de villa waar de kandidaten van het programma verblijven is een droompaleisje.

De villa van Ex On The Beach Double Dutch

Dit jaar verblijven de kandidaten van Ex On The Beach Double Dutch op Curaçao. Niet alleen een plek waar de zon altijd schijnt, ook nog eens de plek waar waanzinnig mooie en grote villa’s staan. Zo ook Coral Estate 303 in Banda Abou.

De villa heeft plek voor twintig mensen en telt maar liefst negen slaapkamers, zeven badkamers en een privé bioscoop. Waar wacht je nog op? Zoek al je vriendinnen bij elkaar en vertrek samen naar dit optrekje voor een weekje of drie.

Kosten van de villa

De villa kost 959 euro per nacht, en als je dat met twintig mensen deelt ben je per persoon maar 47,95 euro kwijt. Voor dat geld overnacht je in deze fantastische villa, en als echte fan van Ex On The Beach Double Dutch herken jij álle plekjes.

Nog niks gezien van het vierde seizoen van Ex On The Beach Double Dutch? Hier kun je alle afleveringen terugkijken.

YES! Binnenkort staan álle seizoenen van Ex On The Beach Double Dutch op Videoland