Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 25 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Dit is jouw favoriete ‘smoes’ om te gebruiken volgens je sterrenbeeld

Iedereen gebruikt wel eens smoesjes in bepaalde situaties, toch?. Maar is er een leugen waar je altijd op terugkomt? Dit heeft onder andere met je horoscoop te maken en elk sterrenbeeld heeft zijn eigen favoriete leugen.

Wij zetten ze op een rijtje!

Jouw favoriete leugen, volgens jouw sterrenbeeld

1. Ram: ‘Ik ben al van huis vertrokken’

zeggen dat je van huis vertrekt, terwijl je eigenlijk nog heel veel moet doen. Gelukkig weten de mensen om je heen dit inmiddels ook. Waarschijnlijk komen zij nu ook wat later zodat ze niet te lang op je hoeven te wachten. Maar als jij uiteindelijk op hun moet wachten, word je niet blij.

2. Stier: ‘Ik heb echt een nieuwe gardarobe nodig’

Je houdt van nieuwe dingen en shoppen. Soms laat jouw bankrekening het niet toe, maar dan doe je maar wat zuiniger aan tot het eind van de maand.

3. Tweeling: ‘Ik kan niet, ik ben druk’

Je maakt het liefst geen tijd vrij voor dingen die jij niet leuk vindt. Je wilt juist avontuur en plezier!

4. Kreeft: ‘Ik wordt niet snel verliefd’

Jouw sterrenbeeld houdt van liefde. Jouw favoriete leugen past hier dan ook perfect bij. Je zegt namelijk vaak dat je niet gelijk verliefd wordt. Maar je houdt van de liefde.

5. Leeuw: ‘Ik ben bijna klaar’

Zeggen dat je bijna klaar bent is een leugen die je vaak gebruikt. Maar vervolgens moeten je vrienden nog lang op je wachten. Maar als je eenmaal klaar bent, zie je er prachtig uit. Het is zeker het wachten waard.

6. Maagd: Zeggen dat je het ‘oké’ vindt als plannen niet doorgaan

Zeggen dat je het oké vindt dat plannen niet door gaan, is een smoes die je vaak gebruikt. Maar weet je zeker dat je het oké vindt? Weet dat het prima is om eerlijk te zeggen dat je het jammer vindt. Eerlijkheid duurt vaak het langst.

7. Weegschaal: ‘Ik ga echt zo *belangrijke taak* doen’

Jouw sterrenbeeld zegt vaak dat je iets zo gaat doen, maar vervolgens toch liever gaat bingen op Netflix. Je bent vaak geneigd om alles uit te stellen tot het laatste moment.

8. Schorpioen: ‘Maar zo bedoelde ik het niet’

De Schorpioen gebruikt vaak de smoes dat je iets niet zo bedoelt. Je houdt niet van omslachtig gedoe en vertelt mensen daarom waar het op staat. Je wordt dan ook soms hierop aangesproken. Schorpioen zegt dan dat hij het niet zo bedoelde, maar stiekem bedoelde ze het wel zo.

9. Boogschutter: ‘Ik ben de afspraak niet vergeten hoor’

Zeggen dat je de afspraak niet bent vergeten, terwijl je die stiekem wel bent vergeten. Dat is een smoes die jij vaak gebruikt. Je bent erg goed in het maken van plannen en deze vervolgens te vergeten.

10. Steenbok: ‘Ik heb echt niet geleerd/ik ben niet goed voorbereid’

Steenbok is een sterrenbeeld die vaak zegt dat ze niet goed voorbereid zijn, maar halen vervolgens wel een van de hoogste cijfers op het tentamen. Stiekem bereid je je heel goed voor, maar wil je niet dat het lijkt alsof je je uitslooft.

11. Waterman: ‘Ik ben helemaal niet eigenwijs’

Waterman doet graag dingen op hun manier. Het maakt niet uit als mensen al hebben bewezen dat het niet werkt. Een leugen die jij dan ook vaak gebruikt is dat jij niet eigenwijs bent.

12. Vissen: ‘Het gaat goed met me’

Vissen voelen vaak heel veel, maar delen dit nauwelijks. Ze zeggen vaak dat het goed gaat, terwijl dit niet het geval is.

Herken jij je in de favoriete leugen van jouw sterrenbeeld?

Volgens je sterrenbeeld is dít jouw zwaktepunt in een relatie