Redactie
Redactie Confession 30 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Feline (20): ‘Ik had seks in een dixi op het festival en het is niet aan te raden’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confession’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week vertelt Feline* over haar ervaring op een festival en het had alles te maken met een dixi.

Getting frisky in a dixi

“Vorig jaar ging ik samen met vriendinnen van mij naar een groot festival, iedereen wilde daar opeens heen. Ik was net single én t was mijn eerste festival aangezien ik door de pandemie nergens heen kon nadat ik 18 werd. Ik had er ontzettend veel zin in, eventjes de bloemetjes buiten zetten. Toen onze tent stond gingen we lekker rondbanjeren over de camping. Heerlijk, lekker mensen kijken. Opeens zag ik een hele knappe jongen zitten, samen met zijn vrienden.”

“Ik lachte vriendelijk en hij lachte terug. Later op de avond kwam ik hem tegen in de menigte en na heel wat drankjes te hebben genuttigd leek hij nóg knapper. We raakten aan de praat en we hebben nog een uur rondgelopen en elkaar geplaagd. De volgende dag spraken we weer af en ik weet niet of het aan de warmte lag, de drank of de hitsige festivalsfeer, maar ik zag een avontuurtje met hem wel zitten. Onze vrienden zaten allemaal bij de tent dus we wilden niet dáár gaan liggen rotzooien, dus we besloten op dat moment dat een dixi wel een goed idee was. Nou.. dat heb ik geweten”

Gore luchten

“Het begon opzich prima, met een beetje zoenen. Toen ik besloot hem een blowjob te geven ging ik op mijn knieën zitten, maar dan zit je dus heel dicht met je hoofd bij die wc-pot. Nou.. wat een lucht kwam daar uit. Ik werd er misselijk van maar ik besloot toch door te gaan, want wilde de vibe niet killen. Uiteindelijk gingen we voor doggy, maar omdat ik al zó misselijk was ging het eigenlijk helemaal niet goed. Er kwam wat maaginhoud omhoog, wat ik professioneel wegslikte.”

“Ik vond het totaal niet opwindend meer, maar wilde wel volhouden. Eenmaal klaar, van zijn kant dan, ben ik snel de dixi uitgerend. Ik zei dat ik een flesje water ging halen maar ik heb uiteindelijk nog overgegeven in de bosjes. Een mix van gore lucht, weining slaap, alcohol en verkeerde hotdogs. Nooit meer.”

Wauw: dit huis in Amsterdam staat te koop voor bijna 10 miljoen euro