Demi Rutten
Demi Rutten Life 16 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

10 tekenen dat jij enorm hard toe bent aan een festivalzomer

We denken de laatste weken vaak terug aan die mooie festivals van 2019. Want ja, de laatste festivalzomer is al bijna 2 jaar geleden. Lekker dansen met het zonnetje op je gezicht en een drankje erbij, we hadden nooit gedacht dat we het zo erg zouden missen. Heb jij een tekort aan deze geluksmomentjes? Dit zijn 10 tekenen dat jij toe bent aan een festivalzomer.

Geef ons maar wat extra vitamine D(ansen).

10 tekenen dat jij enorm hard toe bent aan een festivalzomer

 Vandaag kwam naar buiten dat Lowlands doorgaat deze zomer. Yes! Festivals zijn het perfecte ontspanningsmoment en die kunnen we wel gebruiken na al die lockdowns en covid-stress. Dit zijn 10 tekenen dat ook jij toe bent aan een festivalzomer.

1.Jij hebt het afgelopen jaar ‘tig festivaloutfits gekocht

Waar je vervolgens natuurlijk niks mee kon, maar het is het idee dat telt.

2. Bij het horen van bepaalde liedjes droom jij meteen weg

In jouw hoofd ben je meteen weer op Paaspop of 7th Sunday bij het horen van bepaalde liedjes op de radio.

3. Jij linkt woonplaatsen aan festivals

Praat je met een leuke man/vrouw op Tinder die uit Biddinghuizen komt? Dan is het eerste waar jij aan denkt Lowlands of Defqon 1. Oh, is Walibi daar ook? Goh, even niet aan gedacht.

4. Jij hebt in geen maanden meer iets gepost op Instagram

Als je door jouw feed scrolt, zie je alleen maar festival foto’s. Maar die heb je al heel lang niet meer kunnen maken, dus de laatste foto die jij postte is een selfie van je verjaardag vorig jaar april.

5. Je mist zelfs de dingen die je vroeger haatte

Voelde jij je ook zo vies als een man met ontbloot bovenlijf die helemaal bezweet was tegen je aanliep in de menigte? Zelfs daar verlang je nu naar. Die eindeloze file naar de uitgang? Ja graag. Schoenen vol modder en uitgelopen make-up? Geef het ons alsjeblieft.

6. Je hebt je festivalvrienden niet meer gezien of gesproken sinds 2019

Er zijn altijd mensen die je op elk festival weer tegenkomt, en waar je een soort band mee vormt. Normaal zag en sprak je die mensen elke week, maar nu is er niks voor jullie om over te praten. Hoe zou het nu met ze gaan?

7. Je wordt emotioneel bij het zien van Snapchat en Facebook herinneringen

We doen heel hard ons best om er niet aan te denken dat we eigenlijk op een festival hadden moeten staan. Gelukkig zijn daar Facebook en Snapchat om ons herinneringen te sturen van 2 jaar geleden toen dat nog wel kon. Om te janken.

8. Jij verlangt naar de ‘mainstage links vooraan?’-appjes.

Hoewel we er tijdens een festival een hekel aan hadden dat appjes 3 uur te laat aankwamen, missen we nu het gedoe van uitzoeken waar je vrienden staan. Link vooraan? Of toch rechts midden bij de bar?

9. Jij bewaart alles dat je doet denken aan festivals

Waaier? Oude waterflesdopjes? Festival-magazines? Die lampjes-stick die het allang niet meer doet? Drankmuntjes? No way dat jij die weggooit. Ze dienen nu als decoratie in je slaapkamer en daar blijven ze ook. Geen discussie over mogelijk.

10. Jij hebt al kaartjes gekocht voor alle festivals van 2021

Oké, er is een hele grote kans dat al die festivals niet door gaan, maar misschien manifesteer je zo die festivalzomer, toch?

We weten allemaal hoe zwaar het is om al die feestjes en festivals te moeten missen. Maar er komt een dag dat we weer met zijn alle op zo’n veldje pal in de zon staan, en toch weer wat te klagen hebben Wij hebben er nu alweer zin in, wat jij?

Lees ook: Magisch medicijn: Disney-films kijken is goed voor je gezondheid