Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 16 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG geef ons een tijdmachine want Lowlands gaat door en dít zijn de eerste artiesten

Even leek het erop alsof we een tweede zomer zonder festivals tegemoet zouden gaan. Maar niets is minder waar. Lowlands is het lichtpuntje van de dag (zeg gerust het jaar), want op Instagram plaatsen ze het bericht waarop we wachten. Lowlands gaat door dit jaar. En da’s nog niet alles, de eerste artiesten zijn ook nog eens bekendgemaakt.

Hou op met ons.

Lowlands gaat door

Nog 157 dagen, 3.757 uren, 225.412 minuten en 13.524.681 seconden. Dan staan we er weer. Drie dagen lang genieten van acts en elkaar tijdens ons favoriete driedaagse festival in Biddinghuizen. Lowlands heeft op Instagram bekendgemaakt dit jaar volle bak terug te komen nadat we vorig jaar een editie moesten overslaan.

In een post zien we de eerste namen (hallo Froukje, Typhoon, The Opposites en many more). Onder de post lezen we dat de optimistische (houden we van) organisatie ervan uitgaat dat – dankzij het snelle tempo waarin wordt gevaccineerd – Lowlands 2021 er gaat komen. Op een veilige en verantwoorde manier, zónder anderhalve meter of beperking in bezoekersaantal.

De eerste artiesten

Tuurlijk moet er tegen die tijd toestemming komen van de overheid, maar in de tussentijd kunnen we ons alvast voorbereiden op alle pret én de eerste bevestigde namen. Op het plaatje in de post zie je dus de eerste acts die Lowlands heeft geboekt, als alle omstandigheden dan natuurlijk nog steeds toelaten dat ze er kunnen zijn.

Want denk maar eens na, het is niet alleen belangrijk hoe de maatregelen er in Nederland bij staan tegen die tijd, maar óók van de landen waar de acts vandaan komen of op dat moment touren. Anyway, onze dag kan niet meer stuk. Plus daar nog bij op dat de organisatie met nog meer acts in gesprek is, en wij liggen in ons hoofd al te kamperen in een te krappe tent met iets te veel hoofdpijn.