Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 16 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Gek op Katja Biggetjes, Apekoppen en Yoghurtgums? Daar komt ijs van!

We kennen allemaal het snoepmerk Katja. De zoete roze Biggetjes, de plakkerige maar oh zo lekkere Yoghurtgums of de Apekoppen met drop blijven all time favoriet. Om die reden tilt Katja de populaire snoepjes naar een volgend level. Er komt namelijk ijs van!

Ijs dat smaakt naar Biggetjes, Apekoppen of Yoghurtgums, do we need to say more?

Katja komt met ijs

Toegegeven, wij dachten eerst ook dat het ging om een wel hele vroege 1 aprilgrap, maar niets is minder waar. Op Instagram konden we al lezen dat de drie verschillende ijsvarianten vanaf volgende week(!) verkrijgbaar zijn bij verschillende supermarkten, zoals de Plus, Vomar, Dirk en DekaMarkt.

Het ijs zal dus – duh – smaken naar onze favoriete snoepjes. Zo konden we via Instagram al zien dat de Biggetjesijs een druivensmaak hebben en frambozensaus bevatten, de Apekoppen  hebben een bananensmaak met drop en de Yoghurtgums zijn combinaties van aardbei- en citroenyoghurtijs met een frambozensaus. We weten niet van jou, maar het klinkt allemaal verrukkelijk.

Een week geleden konden volgers van Katja op hun Instagram al zien dat er iets nieuws aan zat te komen. Met de eerste post werd direct al duidelijk dat het niet om snoep zou gaan. Even werd er door verschillende mensen gedacht dat Katja met yoghurts zou komen, maar nu blijkt het toch ijs te zijn.

Gelatinevrij

Het snoep (en hopelijk ook het ijs) van Katja is niet alleen lekker, maar ook gelatinevrij. Het hele assortiment wordt zonder dierlijke gelatine gemaakt. En dat bewijst maar weer dat lekkere dingen net zo goed veggie kunnen zijn.