Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 8 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

5x festivalproof haarinspiratie voor het eerste festival of een feestje in de tuin

We hoeven je niet te vertellen dat we festivals al een tijd moeten missen. Om alvast in de sferen te komen en ons klaar te maken voor het eerstvolgend moment dat het weer kan, delen we graag de nodige haarinspiratie voor je. Voor het eerste festival óf voor een feestje in de tuin.

Goede muziek, fijne mensen om je heen en een lekkere hairdo: dat is toch alles waar we zin in hebben.

Festivalproof haarinspiratie

Wat je plannen ook zijn – of het eerste festival, zoals Lowlands al op de planning ligt óf je hebt een verjaardag in de tuin – we hebben steeds meer zin om uit te pakken. Met outfits, maar ook met het haar.

En zeg nou zelf, zodra de zomer is begonnen, is het festivalseizoen ook geopend. Of-ie nou echt doorgaat of niet. Van space buns tot vlechtjes om je vettige haar te verstoppen, hierbij de nodige haarinspiratie voor je-ziet-maar-wanneer.

1. Steggy buns

We kennen allemaal wel de space buns, een soort van gelijke stoere look zijn de steggy buns. Ze zijn vernoemd naar de stegasaurus (een dinosauriër) en we zien de gelijkenissen direct. Ideaal festivalkapsel voor steil, wavy of supergekruld haar.

2. Face framing vlechtjes

Vlechtjes zijn ideaal. Het is makkelijk en zorgt direct voor een amazing look. Deze face framing vlechtjes doen ons erg denken aan de nineties en met accessoires kan je die look nog meer details geven.

3. Opvallende accessoires

Als we het over accessoires hebben, hebben we het over opvallende accessoires. Tuurlijk, een zonnebril en bucket hat zijn handig op een festival, maar wie écht wil opvallen moet het in een andere hoek zoeken. Zo, bijvoorbeeld:

4. Bubble braids 2.0

We kennen allemaal wel de bubble braids, vorige zomer waren ze niet weg te denken. Dit jaar gaan we voor een nieuwere versie. We love it.

5. Een kek kleurtje

Wat ook heel leuk is voor een feestje of een festival, is een kek kleurtje uitproberen. Daar hoef je natuurlijk niet voor naar de kapper. Er bestaan verschillende soorten kleurshampoos waar je dit meek an creëren voor een kortere rijd!