Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 25 mei 2018
Leestijd: 3 minuten

Oelala mooie mannen movies! In deze 8 Netflix films spelen de heetste acteurs mee

Weer of geen weer, tijd om te Netflixen is er altijd. Dit weekend wordt het tropisch warm buiten, maar geloof ons, ook op je beeldscherm kun je hete mannen zien. In deze acht Netflix film zie je de mooiste mannen van Hollywood:

1. Zac Efron in That Awkward Moment

Drie knappe singles (kwijl, kwijl), woonachtig in New York, hebben tot dusver nog niet de liefde van hun leven gevonden, en besluiten daarom een pact te sluiten. Met z’n drieën gaan ze zoveel mogelijk leuke dingen doen als single. Dat kan alleen maar fout gaan natuurlijk.

2. James Marsden in The Best Of Me

Dawson en Amanda leerden elkaar kennen op de middelbare school en waren een koppel. Dit ging uit, maar twintig jaar later ontmoeten ze elkaar op de begrafenis van een oude vriend. En oelala, ze zien nog steeds wel iets in elkaar. Zo makkelijk als het lijkt, zo complex is hun situatie. Hopelijk doet Amanda er alles aan om deze hottie te behouden.

3. Barry Atsma in Komt een vrouw bij de dokter

Geen komedie, maar wel een hele knappe man. Van Nederlandse bodem nog wel. Barry speelt in de film Stijn, een zakenman die vol in het leven staat en geniet van zijn bloedmooie vrouw en dochtertje (en af en toe wat andere vrouwen). Het komt als een klap dat zijn vrouw Carmen kanker blijkt te hebben en de twee vechten zich door deze zware periode.

4. Robbie Amell in When We First Met

Noah gaat eindelijk naar bed met het meisje van zijn dromen, echter belandt hij vrijwel direct in de friendzone. Waar is het misgegaan? Noah probeert dat te achterhalen en gaat terug naar het verleden.

5. Channing Tatum in Step Up

Misschien wel je eerste grote liefde (en nog steeds), Channing Tatum. Een groep jongeren richt enorme vernielingen aan in een school voor beeldende kunsten. Onder andere Tyler Gage krijgt een taakstraf en moet werkzaamheden verrichten in de school. Daar blijkt een heel leuk meisje te dansen die wel talent ziet in Tyler.

6. Ashton Kutcher in What Happens in Vegas

Joy en Jack ontmoeten elkaar per toeval in Las Vegas. Na een dronken avond besluiten ze met z’n tweeën te trouwen in Vegas, en winnen op diezelfde avond de jackpot. De dag erna blijkt dat trouwen toch niet zo’n goed idee te zijn geweest. De twee willen uit elkaar maar wie krijgt het geld?

7. Chris Pine in Just My Luck

Een dolgelukkig meisje en een doodongelukkig man ontmoeten elkaar tijdens een gemaskerd bal. Als ze elkaar kussen blijkt hun gemoedstoestand te zijn verwisseld. Hoe krijgt Ashley haar geluk toch terug? Misschien wel door nog een keer te zoenen met Jake (wat absoluut geen straf is).

8. Jude Law in The Holiday

Amanda en Iris worden beiden bedrogen door hun man. Ze besluiten er even tussenuit te gaan en komen op een huizen ruilsite elkaars huis tegen. Ze switchen en voor beide vrouwen blijkt er in het andere huis wat leuks rond te lopen (oftewel: super sexy mannen).