Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 27 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Zo versier jij tijdens je wintersportvakantie de mooiste mannen van de piste

Hoezo zou je alleen tijdens een feestvakantie in de zon knappe mannen kunnen spotten? De leukste mannen staan momenteel op de piste. Geen idee hoe jij ze om je vinger kunt winden als je een dik skipak aan hebt? Wij geven tips. Met deze tips versier jij binnen de kortste keren de hotste man van de piste:

Boek een privéles als je voor de skileraar gaat

Skileraren zijn bij heel veel singles in trek. Ze zijn zelfs zo gewild dat één op de tien haar skileraar weleens heeft meegenomen naar haar chalet om off-piste nog wat oefeningen te doen. En nee, dan hebben we het niet over het verbeteren van je pizzapunt.

Het volgen van een skiles met tien anderen heeft geen zin. Hij moet zijn aandacht zien te verdelen over jullie allemaal en geloof maar dat je niet de enige bent die hem ziet staan. Als je echt zijn aandacht wil, boek je een privéles bij hem. Check wel even bij wie je de les boekt voordat je een halve dag met een ouwe rot op de piste je tijd staat te verdoen.

Samen in de skilift

Het begint al met het spotten van de mooiste man op de piste, wat geen straf is. Zodra je hem hebt gevonden (en hebt gecheckt of hij zonder vriendin is) probeer je in zijn buurt te komen. Oh wat toevallig, nu sta je naast hem in de rij. Stap in dezelfde skilift en het flirten kan beginnen.

Je valt voor hem

Ja hoor, mannen trappen hier nog altijd in. Doe je iets slechter voor dan je bent op de skipiste en laat je nonchalant vallen. Wel in zijn buurt natuurlijk want het zou zonde zijn als hij het niet ziet. Áls hij het heeft gezien zal hij je ongetwijfeld helpen opstaan, de gentleman. Of hij je morgen een paar uurtjes les mag geven? Túúrlijk.

In de après ski

De après ski: de place to be voor alle singles die een leuk pleziertje willen hebben op hun wintersportvakantie. Zodra je binnenloopt stap je binnen in een flirtparadijs met de mooiste mannen van de piste. Natuurlijk helpt alcohol – je beste vriend – je hier een handje, want iedereen wordt wat losser in de bar en voor je het weet staan jullie te zoenen. Check.

Show your booty

Als je goed kunt skiën kun je maar ook indruk maken op de piste. Natuurlijk draag jij een super sexy skipak. Ga lekker op je ski’s staan, kont naar achter, en daar ga je. Sowieso dat jij opvalt.

Ga je op wintersport? Met deze tips herstel je snel van een dagje skiën of snowboarden