Redactie
Redactie Confession 3 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Florien (26): ‘Mijn affaire werd ontdekt nadat ik per ongeluk foundation op zijn kussen smeerde’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Een affaire met een getrouwde man

“Ik ken mijn minnaar nu al een tijdje. Ik noem hem even Bas voor het verhaal, maar zo heet hij niet echt. Ik werk samen met Bas en wat ik nu ga vertellen is zo’n ontzettend cliché-verhaal, maar we zijn geliefd worden tijdens het overwerken. Ik ben er niet trots op dat ik gevoel krijg voor een getrouwde man, maar het is wel zo. Ik ben single dus wat mijn situatie betreft is het niet zo erg, maar als ik er aan denk hoe dat moet zijn voor zijn vrouw vind ik dat af en toe wel heel erg lastig.

Laatst was zij een weekendje weg met vriendinnen en toen heb ik daar een nacht geslapen. Niet zo slim, want op die manier laat je snel sporen achter. Onbedoeld, dat wel. We daten nu in het geheim al zo’n half jaar, maar ik ben nog nooit bij hem thuisgeweest. Nu dus wel en het ging meteen fout.”

Een wel héél duidelijk spoor..

“Als ik Bas zie maak ik me graag mooi en dan doe ik ook wat make-up op. Hij vertelt me vaak dat ik het niet nodig heb maar toch voel ik me dan net een stukje zelfverzekerder. Toen we na een heerlijk diner in de slaapkamer belandden, heb ik er helemaal niet over nagedacht dat ik mijn make-up nog op had. Na de seks zijn we in slaap gevallen en ben ik de volgende ochtend weer vertrokken.

Einde van de middag kreeg ik een raar appje van Bas dat we moesten praten. Zijn vrouw had het ontdekt, vertelde hij. Er zat namelijk make-up op het kussen en dat had hij ook over het hoofd gezien. Zijn vrouw draagt niet echt vaak make-up en al helemaal niet als ze gaat slapen dus het was voor haar meteen duidelijk: er had iemand anders gelegen. En waarschijnlijk niet alleen maar gelegen.”

Dit vinden mannen de meest aantrekkelijke nagels bij vrouwen