Emma Toussain
Emma Toussain Reality 4 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Verdrietig nieuws: Marians hond Amy is overleden

Als je fan bent van B&B Vol Liefde dan weet je ook dat Marian geen stap zette zonder haar trouwe Amy. De kleine chihuahua was er altijd. Maar Amy was niet meer gezond en moest voor een operatie speciaal naar Frankrijk. Dat heeft ze helaas niet gehaald.

Marians hond Amy is overleden

Marian liet vorige week al weten dat het niet zo goed ging met Amy. Haar hondje had hartproblemen en moest daarom een zware openhartoperatie ondergaan. Iets wat ze eigenlijk niet zo maar doen met een kleine chihuahua, maar specialisten in Vught verwezen haar door naar een speciale kliniek in Parijs. Waar waren namelijk artsen aanwezig die precies wisten hoe ze deze operatie uit moesten voeren.

Al dagen postte ze foto’s van haar kleine viervoeter in de hoop wat steun te krijgen van haar volgers. Helaas was ‘t allemaal niet voldoende. Verdrietig nieuws, want “Amy is vandaag overleden”, liet Marian gisteravond weten. “Na een zeer lange open hart operatie in een ver gevorderd stadium was de hart spier te ver uitgerekt om het hart weer voldoende te laten pompen. Ik ben niet te troosten en wil ook even met niemand praten 😭😥”.

Het is natuurlijk vandaag dierendag, waardoor het extra pijnlijk is dat ze het niet gered heeft. Heel veel sterkte Marian!

B&B in Portugal

Marian is een goed verzorgde, selfmade-woman die na een leven hard werken nu heerlijk geniet van een leven onder de Portugese zon. Ze is een op en top gastvrouw die graag haar gasten verwelkomt in haar luxe villa. Marian woont al 35 jaar in de Algarve. Ze zette een succesvol makelaarsbedrijf op en hielp veel mensen aan prachtige huizen in Portugal. Dit bedrijf heeft ze inmiddels verkocht en nu focust ze zich op de B&B. Amy is dus helaas niet meer, maar we weten zeker dat ze daar niet vergeten gaat worden.

Waan je in Portugal en verwen jezelf met zelfgemaakte pastéis de nata