Emma Toussain
Emma Toussain Reality 4 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Married At First Sight: Silio en Manuela krijgen ruzie over zijn ‘boner’

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake is nu al een klein tijdje bezig en de eerste ruzies zijn al een feit. Silio en Manuela kibbelen er op los en het wordt er ook niet beter op nadat Silio heeft toegegeven dat hij geen seksuele aantrekking voelt.

En dat valt niet helemaal lekker.

Geen aantrekkingskracht

Manuela snapt niet zo goed waar dit vandaan komt, omdat er ‘wel degelijk wat daar beneden gebeurt als ze zoenen’, zo laat ze weten. Manuela vindt dat Silio ook nooit initiatief neemt om intiem te zijn en hij laat weer weten dat dit komt omdat hij geen aantrekkingskracht voelt. Tsja..

Dat bericht komt natuurlijk niet goed aan. Na wat heen-en-weer gekibbel wendt Manuela zich tot de camera, en ze is boos: “Ik ben eigenlijk best wel pissed. Ik ben boos, geïrriteerd. Na dit denk ik ook wel: meid, rustig aan, afstand nemen en eigenlijk: f*ck off. Voor mijn gevoel investeer ik alles en hij absoluut niks,” vertelt ze tegen de camera.

Married At First Sight: Match or Mistake

In het tweede seizoen van ‘Married At First Sight: Match or Mistake’ nemen single mannen en vrouwen de stap om te trouwen met iemand die ze nog nooit hebben ontmoet. De wens naar de liefde van het leven zorgt ervoor dat ze deze sprong in het diepe wagen en een rollercoaster vol emoties tegemoet gaan. De groepsdynamiek speelt een belangrijke rol in dit grote avontuur.

Tijdens de spannende ceremonies moeten de koppels kleur bekennen; gaan ze door met het experiment of is er geen sprankje liefde meer aanwezig? En dit seizoen mogen ze zich ook over elkaar uitspreken: zijn de andere koppels een match of een mistake? Vanaf de allereerste dag zijn gedragsbioloog Patrick, seksuoloog Steven en relatiecoach Marianne betrokken bij het liefdesexperiment van de deelnemers.

Dogfishing helpt asielhonden aan de juiste baasjes, zo ontstaat er wél een perfecte match