Audrey Garot
Audrey Garot Life 31 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is hoe jij er de dag na een feestje tóch fris en fruitig uitziet

Oud & nieuw staat voor de deur en dat betekent dat het weer bijna tijd is voor een feestje! Het nieuwe jaar moet natuurlijk goed gevierd worden en dat doen we dan ook maar al te graag. Alleen zijn we de volgende dag, op 1 januari, niet zoveel waard en zien we er niet uit.. En dat terwijl we nog langs onze familie moeten om hun een gelukkig nieuwjaar te wensen. No worries, met deze tips zorg jij ervoor dat je er de dag ná een feestje gewoon fris en fruitig uitziet.

Zo kan jij gewoon prima voor de dag verschijnen!

Dit is hoe jij er de dag na een feestje tóch fris en fruitig uitziet

Er na een feestje toch nog goed uitzien, het lijkt bijna onmogelijk. Toch hebben wij dé tips voor jou om er de volgende dag gewoon weer stralend uit te zien.

1. De voorbereiding begint vóór het feestje

Als je er fris en fruitig uit wilt zien na een feestje, is het belangrijk om je huid te voeden van binnenuit. Dit betekent dus dat je gezond en gevarieerd moet eten. Dit is natuurlijk altijd belangrijk, maar vooral de 24 tot 48 uur voordat je een feestje hebt, is dit extra belangrijk.

2. Drink niet te veel

Dit is een moeilijke, we weten het. Toch is het belangrijk om niet zoveel te drinken als je een feestje hebt, vooral als je de volgende dag nog ergens heen moet. Drink ook wat water na elk glas alcohol. Dit helpt om uitdroging en hoofdpijn de volgende dag te voorkomen. Hierdoor zie jij er niet alleen goed uit, maar voel je je ook nog lekker de volgende dag.

3. Haal je make-up eraf en volg je skincare routine

Nadat je een feestje hebt gehad, is de verleiding alijd héél groot om je make-up lekker te laten zitten als je gaat slapen. Dit is alleen niet zo goed voor je huid. Probeer dus echt om je make-up eraf te halen en om je dagelijkse skincare routine te volgen. Als dit iets te veel is, wat wij snappen, haal dan alleen je make-up er af en breng daarna een moisturizer aan om je huid te hydrateren.

4. Laat je bloed stromen de volgende ochtend

De volgende dag na een feestje is het belangrijk om je huid wakker te maken en je bloed te laten stromen. Dit kan bijvoorbeeld door een ijsklontje te pakken en deze over je gezicht te laten glijden. Dit zorgt ervoor dat je doorbloeding wordt verbeterd en om ontstekingen te kalmeren.

5. Maak een natuurlijk make-up lookje

Als je er toch nog een beetje vermoeid uitziet doordat je een feestje hebt gehad, kan het helpen om wat make-up op te doen. Ga wel voor een natuurlijke en lichte make-up look, dus doe bijvoorbeeld wat concealer op en wat highlighter. Op deze manier zie jij er toch nog fris en fruitig uit!

Cheers! Deze sparkly cocktails zijn perfect voor Oud & Nieuw