Emma Toussain
Emma Toussain Make-up 4 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Gekleurde mascara is weer helemaal hot en zo draag je het

We mogen tegenwoordig weer veel kleur laten zien.. dus gooi die zwarte mascara’s maar weg en begin aan een felle tint. Blauw, wit, roze, geel, rood.. het komt allemaal terug en het is ontzettend leuk om te zien. Kleine sidenote: misschien wil je er mee beginnen op een feestje, dus gooi nog maar niks weg. Wij geven je wat inspiratie over deze nieuwe trend en hoe je het zelf toe kan passen.

Gekleurde mascara

2023 is het jaar van jezelf laten zien en jezelf uitdrukken. Laat gekleurde mascara daar een goed voorbeeld van zijn. Door je ogen extra te laten opvallen maak je een statement. Voor welke kleur je gaat maakt niet uit, al is de ene kleur natuurlijk opvallender dan de ander. Benieuwd naar welke kleuren er nou zo goed staan? Prepare, want dat zijn er meer dan je denkt.

Wit

Popicoon Doja Cat draagt witte mascara, misschien wel het meest opvallend. Het is namelijk de tegenovergestelde kleur van haar eigen wimpers dus een groter contrast bestaat niet. Staat wel heel erg edgy.

Blauw

De kleur blauw is in de jaren 90 mega populair geweest, en dat komt dus nu weer terug.. helemaal mooi met een blauwe eyeliner of ooglook in het algemeen.

Rood

Je zou het misschien niet zo snel denken, maar juist als jij rood haar hebt kan dit ontzettend mooi staan. Het versterkt je features alleen maar en dat is natuurlijk wat we willen zien.

@geenahunt

The perfect redhead mascara

♬ som original – crz

Roze

Dit neigt iets meer naar barbiecore, maar het staat nog steeds wel heel erg cool. Misschien moet je even nadenken over de rest van je look, want als die ook roze is wordt ‘t misschien wat veel.

@_alyssa_lorraine_

@ColourPop Cosmetics #pinkmascara #colormascara #coloredmascara #colourpopcosmetics #madcarareview

♬ original sound – 𝓜𝓲𝓪𝓪_❤️🚛

Paars

Nog zo’n prachtige look! Helemaal als jij een donkere huidtint hebt staat dit prachtig.

@_skintobeauty

catching me wearing jewel tone mascara all summer long 💜💙💚 #lorealparis #coloredmascara #browneyes #purplemascara

♬ Sauce – Naïka

Welke kleur wil jij wel eens uitproberen?

Gekleurde eyeliner: alle tips, tricks en producten die je nodig hebt op een rij