Emma Toussain
Emma Toussain Life 19 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG: reden van de breuk tussen Gio en Jade Anna blijkt heftiger dan verwacht

Vorige week werd bekendgemaakt dat YouTubers Gio en Jade Anna geen stelletje meer zijn. Waar ‘t eerst leek op een vredige break-up, is daar nu niks meer van over.

Waarom moet ‘t nou toch zo..

Reden break-up van Gio en Jade Anna heftiger dan verwacht

Natuurlijk moest er een video gemaakt worden met deze verdrietige boodschap, zodat al hun fans meteen op de hoogte zijn. In de YouTube-video vertelt Jade meer over de reden van de breuk. In elk geval háár kant van het verhaal. “We zijn gewoon te goede vrienden om een relatie te kunnen hebben”, zegt Anna. “Ik kan zeggen vanuit mij, dat ik misschien wel de factor ben dat ik… dat ik de liefde die jij mij geeft misschien niet altijd teruggeef en dat verdien jij wel.” Dat lijkt een volwassen besluit, helemaal als je elkaar niet kan geven wat er nodig is.

Nu lijkt de vork toch anders in de steel te zitten.. En dat klinkt allemaal niet te best. Voor Gio dan, die lijkt toch niet heel netjes te zijn geweest.

Vreemganger

Natuurlijk weet Yvonne Coldeweijer hoe ‘t precies zit. Zo vertelt ze dat Gio afgelopen weekend is gevallen voor de charmes van MDEmma, een TikTokker die nogal open is over haar OnlyFans-carrière. Hij zou samen met één van zijn vrienden een trio hebben geprobeerd, alleen hij voelde zich zo schuldig dat hij dit meteen opgebiecht zou hebben aan Jade. En hij schijnt ook al een langere tijd vreemd te gaan met ene Romy uit Vlaardingen. Het lijkt er dus op dat Jade veel beter af is zonder Gio en dat het niet zo happy en vredig is als zij in eerste instantie willen laten lijken. Ai..

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer

Ook schijnt een vriend van Gio, Alex, aan te pappen met meiden zodat het niet opvalt dat Gio er later mee afspreekt. Sneaky business dus..

Deze herfstcollectie van influencer Hanna Schönberg wil je hebben