Yasmine Esser
Yasmine Esser Reizen 16 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Binnenkort op reis? In deze landen wonen de mannen met de grootste piemels

Waarschijnlijk ga je op reis voor het heerlijke weer, het natuurschoon en de ervaring van ‘wel zien waar je strand’ an sich. Maar als je dan toch in het vliegtuig stapt en single bent, is het best aardig om te weten waar de grootste piemels zich bevinden.
Tja, mocht je een man tegen komen op reis, dan kun je maar net zo goed meteen weten wat voor vlees je in de kuip hebt toch? Daarom heeft de universiteit van Ulster wereldwijd onderzoek gedaan naar de gemiddelde penislengte. Zo weet je waar de grootste en kleinste penissen in erectie te vinden zijn.

Gemiddelde penislengte

Blijf je binnen Europa, ga dan op zoek naar een IJslandse man, want die hebben de grootste stijve. Gemiddeld 16,5 centimeter. De andere mannen met een grote penis komen uit Georgië, Denemarken, Tsjechië, Nederland en België. Jep, de Nederlandse man scoort met gemiddeld 15,87 helemaal niet zo slecht.

De grootste en kleinste penissen ter wereld

Als je echt een flinke jongen wil, dan kun je het beste naar Congo reizen. Daar hebben mannen gemiddeld een penislengte van 17,93. Korea kun je beter mijden want daar is de gemiddelde jongeheer 9,7 centimeter.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.