Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 13 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

HAHA! Je kunt nu berekenen hoeveel kamelen je lover waard is (of jijzelf)

Als je ooit in een Arabisch land bent geweest dan heb je wellicht wel eens meegemaakt dat iemand je wilde kopen in ruil voor kamelen. Niet een erg aantrekkelijk aanbod. Maar als je nagaat dat een kameel tussen de 10.000 euro en 15.000 euro waard is, is het toch een ander verhaal. Je kunt natuurlijk ook – heel geëmancipeerd – je lover in de uitverkoop doen voor kamelen. En als je tóch al van je lover af wilde, kun je nu berekenen wat je aan hem kunt verdienen. We vonden namelijk via FHM een kamelencalculator.

Hoeveel kamelen is hij waard?

Is hij lang of klein, gespierd of tenger, blond of bruin haar? Al zijn uiterlijke kenmerken kun je invoeren in de kamelencalculator, waarna je zult zien hoeveel kamelen je voor hem kunt krijgen. Best leuk om te weten, mocht je van hem af willen.

Maar pas op, ook hij kan jou inruilen voor wat kamelen. En houd wel in je achterhoofd dat de Arabieren toch veel sneller een mooie vrouw willen kopen. Je hebt dan ook een streepje voor als je blond, jong en lang bent. Hoeveel jij waard bent test je hier. Wil je lover ineens naar een Arabisch land op vakantie? Houd hem in de gaten.

Verkopen of toch maar houden?

Mocht je ooit van plan zijn je lover te verkopen, dan is de kamelencalculator een handige tool om te gebruiken. Zo kun je tenminste nog even flink onderhandelen en krijg je waar voor je man. Bereken het hier.

LEES OOK: The struggle is real: 7 dingen die alleen blondines meemaken

FHM