Redactie
Redactie Beauty en Style 9 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze grote beautytrends gaan we in 2021 veel zien

Een nieuw jaar brengt natuurlijk nieuwe trends met zich mee, zo ook op het gebied van beauty. Het jaar 2020 was een rollercoaster en heeft veel invloed gehad op ons leven. Maar het heeft voor nog meer beautytrends gezorgd voor 2021. Dit zijn de beautytrends die we veel gaan zien.

Dit artikel verscheen eerder op NSMBL.

Van fifty shades of red tot een funky French manicure, niets is te gek.

Dé grootste beautytrends voor 2021

Heb jij zin om helemaal geïnspireerd te worden met de nieuwste beautylooks? We got you. Van toffe kapsels tot minimalistische huidverzorging, er valt genoeg te zien. Wij hebben de grootste beautytrends voor jou uitgezocht.

1. Skinimalisme

Less is more. In 2021 draait het om minimalistische huidverzorging. Dit jaar heeft alles te maken met het omarmen van je natuurlijke huid en minimale make-up. Logisch, aangezien velen van ons minder make-up dragen en meer tijd besteden aan huidverzorging dan ooit tevoren.

2. Funky French manicure

Het afgelopen jaar is de French manicure flink wat veranderd. We zagen de meest toffe nail-art voorbij komen en ook in 2021 kunnen we nieuwe looks verwachten van de beautytrend. Denk aan glitters, funky paddenstoelen, smileys, vlinders en retro bloemen, er is genoeg ruimte voor je creativiteit.

3. Curtain bangs

Curtain bangs waren vorig jaar helemaal on trend en ook in 2021 zullen we deze beautytrend veel zien. Celebrities zoals Jennifer Lopez, Gigi Hadid en Ariana Grande zijn er al mee gespot. It’s safe to say dat curtain bangs iedereen staat.

4. Rood

In 2021 mag rood gezien worden en vooral in je haar. Je kunt vooral van deze beautytrend warme tinten verwachten. Denk aan perzik, kaneelbruin en strawberry blond, het draait om fifty shades of red. Zin in iets nieuws voor je kapsel? Dan is dit je kans.

5. Make-up á la naturel

De no make-up look gaat nergens heen dit jaar. De frisse beautytrend van 2021 zorgt voor een naturel maar flawless look. Ga voor een crème met een lichtere dekking en producten die multifunctioneel zijn. Maak je look af met een heerlijke lippenbalsem en you’re ready to go.