Redactie
Redactie Food 31 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

OMG: Zó maak je zelf een hele grote Ferrero Rocher

Ferrero Rocher: het klinkt een beetje als je oude Italiaanse vakantievriendje en dat is misschien ook waarom we er altijd zulke romantische gevoelens bij krijgen. Deze chocoladeballetjes met hazelnoten en chocolade bestaan al sinds 1982 en blijven een oude liefde die nooit dooft. Wij vonden een video waarin je leert hoe je één hele grote Ferrero Rocher kunt maken. Oh. My. God.

Waarom zou je eindeloos veel van die kleine chocolaatjes uit papiertjes gaan zitten peuteren als je ook gewoon één grote Ferrero Rocher kunt maken? Geniaal.

Zo maak je één hele grote Ferrero Rocher

In deze video van Tastemade maken ze een reuze reuze Ferrero Rocher Ball met behulp van ijshoorntjes: die vormen die krokante crunch. De vulling maken ze van slagroom waarin hazelnoten worden geweekt en pure chocolade.

Zijn chocoladekorstje krijgt de lekkernij tenslotte van gesmolten melkchocolade en fijngehakte hazelnoten. En o ja: de kern van hele hazelnoten mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Je kunt je grote Ferrero Rocher daarna nog inpakken in goudkleurig papier natuurlijk óf ‘m meteen opeten. Wij denken dat we maar voor dat laatste gaan…

Meer Ferrero Rocher: