Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty en Style 4 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Hilarische hack om je haar razendsnel te krullen zónder styling tools

We kunnen het internet niet vaak genoeg bedanken. Het wereldwijde web voorziet ons tegenwoordig namelijk van de handigste beauty hacks. Zo ook deze manier die werd ontdekt door Emily Kendall om je haar binnen no time te krullen en dat zónder styling tools.

Heb je eindelijk een date weten te fixen met die leuke crush, regent het dat het giet buiten waardoor je zorgvuldig gekrulde coupe nergens meer te vinden is. Hol dan even naar binnen bij een restaurant want ook daar kun je ongetwijfeld gebruik maken van deze hilarische hack om snel je haar te krullen.

Haar krullen met een handige hack

We hebben allemaal wel iemand in onze vriendinnengroep zitten die niet zonder krul- of stijltang kan. Als haar go to look een gekrulde coupe is, is het dan ook een wereldramp als A) de krultang het niet meer doet, B) haar zorgvuldige gestylde coupe de regen niet overleefd of ze C) simpelweg haar krul- en stijltang is vergeten op een weekendje weg met de meiden.

Wil je deze hack teruglezen? Sla hem dan op met Pinterest.

Emily is zo’n meid en bedacht een handige én hilarische hack om makkelijk en snel haar haar te krullen. Thank God heeft ze deze hack op het web gegooid want deze is inmiddels viral gegaan en wij vinden dat alle meiden van dit trucje moeten weten.

Ook Negin kwam ooit met een handige hack: OMG – Negin Mirsalehi creëert haar krullen op een wel heel bijzondere manier

De verwarming

Geloof het of niet, de verwarming is je beste vriend voor deze hack en ook die hebben we allemaal wel eentje in de buurt op school, thuis of op werk. Pak een lok (ongeveer zo groot als je ook bij je krultang zou doen) en draai deze als een spiraal om de verwarmingsbuis aan de zijkant van de verwarming. Uiteraard moet de verwarming hiervoor wel aanstaan. Deze buizen kunnen nogal heet worden en fungeren op die manier exact hetzelfde als een doorsnee krultang. Kijk, daar heb je nog eens wat aan.

Benieuwd hoe dat er dan precies uitziet? Op Tyla vind je de foto’s van deze handige haar hack.