Kim van der Blom
Kim van der Blom Love & Seks 12 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

Dit is wat jij tijdens Halloween moet doen volgens jouw sterrenbeeld

Halloween is de perfecte kans om de echte wereld even achter je te laten. Vergeet alle regels, verkleed je als iemand anders of houd een marathon met je favoriete horrorfilms. Weet je nog niet helemaal wat jij tijdens Halloween wil doen? Wij hebben wat tips voor je.

Dit is wat jij tijdens Halloween moet doen volgens jouw sterrenbeeld.

Halloween-activiteiten voor jouw sterrenbeeld

Ram – pretparktrip

Je houdt ervan om je bloed te laten pompen, maak daarom een pretparktrip. Maar niet zo maar eentje. Rond Halloween zijn veel pretparken langer open en ‘s avonds transformeren ze in een echt Halloweenpark. Kijk bijvoorbeeld naar Walibi Fright Night. Hierdoor is het extra spannend om de vele attracties in te gaan. De perfecte activiteit voor de Ram.

Stier – limited edition Snack-a-thon

Stieren staan er om bekend dat ze van eten houden, van koken tot dineren. Daarom is deze activiteit perfect voor dit sterrenbeeld. Elke jaar rond Halloween brengen merken limited edition-items uit. Daarom dagen we jou uit om ze allemaal te proberen!

Tweeling – automatic writing

Je denkt nu waarschijnlijk automatic writing, wat moet ik daar mee? Maar met behulp van de automatic writing-techniek kun je communiceren met geesten. Dit werd in het Victoriaanse tijdperk veel gedaan tijdens Halloween. Dit was omdat de verbinding tussen de werelden tijdens Halloween het dunst is. De Tweeling heeft al een pluspunt voor deze activiteit, Tweelingen worden namelijk geregeerd door Mercurius, dit maakt je een geweldige schrijver!

Maar wat houdt de automatic writing-techniek in? Wij leggen je het uit. Begin met op een donker plekje te gaan zitten met pen en papier in je hand. Sluit je af van de bewuste wereld, door je ogen te sluiten en te ontspannen. Vraag om een boodschap. Laat je hand vrij en schrijf of krabbel wat er in je op komt. Blijf dit voor 10 minuten doen en kijk wat er op het papier staat.

Kreeft – horrorfilm marathon

Je houdt van wat ‘me-time’. Daarom is de hele avond met je favoriete snack op de bank, naar horrorfilms kijken de perfecte manier om Halloween door te brengen. Laat opblijven is voor jou ook zeker geen probleem.

Leeuw – liveshows

Er zijn rond Halloween altijd een groot aantal live entertainment shows, toneelstukken of pop-up theaterevenementen. Ga bijvoorbeeld naar Rocky Horror Picture Show. Maar je houdt er ook van om zelf op het podium te staan. Je bent een geboren artiest, waarom probeer je niet ergens een bijrol te krijgen?

Maagd – countdown kalender

Soms kan je meer genieten van de voorbereiding dan van het ‘ding’ zelf. Daarom is een Halloween countdown kalender perfect voor jou en je kan er ook nog eens het hele Halloween-seizoen van genieten.

Weegschaal – jouw lot in de liefde

Halloween was volgens de Victorianen de perfecte tijd om te feesten, maar ook om hun lot in de liefde te laten vertellen. Er zijn verschillende technieken die de Victorianen hiervoor gebruikten. Eén van deze technieken was om in de spiegel te kijken, kaarsen aan te steken en te vragen om je toekomstige ware liefde te zien. Daarnaast kan je ook een appel schillen en deze schillen op de grond gooien. Hierdoor wordt de initiaal van jouw ware liefde onthult. Maar er zijn nog veel meer technieken!

Schorpioen – ‘dom’ avondmaal

Het was een Keltische Samhain traditie om een ‘dom’ avondmaal te houden. Dit houdt in dat je een etentje houdt waar er plaatsen worden gereserveerd voor overleden mensen. Je kunt deze mensen uitnodigen door bijvoorbeeld hun favoriete gerecht te koken of door aandenkens op tafel te zetten. Als Schorpioen voel je je aangetrokken tot het onzichtbare en mysterieuze van de wereld. Daarom is dit de perfecte activiteit voor jou.

Steenbok – escape room

Maar zeker niet zomaar een escape room, een enge Halloween escape room. Dit spreekt je vast aan, want je bent dol op het oplossen van puzzels. Stel je verstand en je zenuwen op de proef! Verhoog de adrenaline door een enge escape room te proberen tijdens Halloween.

Waterman – geesten ontmaskeren

Je houdt van feiten, experimenten, technologie en tot de echte waarheid te komen, je bent dan ook een wetenschappelijke superster. Een geest ontmaskeren spreekt je dan ook zeker aan. Je gaat van elke minuut genieten. Wie weet schrik je er zelf van!

Vissen – paranormale nacht

Je voelt je aangetrokken tot alles wat geheim is. Het idee om een paranormaal begaafde op te zoeken of zelf je eigen paranormale avond te organiseren klinkt perfect. Halloween is dan ook de beste tijd van het jaar om je opkomende paranormale vaardigheden te verkennen.

Lees dit artikel om erachter te komen wat de beste series zijn op Netflix om tijdens Halloween te streamen.

Dit zijn de beste ‘spooky’ series op Netflix voor Halloween