Emma Toussain
Emma Toussain Huidverzorging 12 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Zware nacht gehad? Dan zijn deze oogmaskers van XLASH jouw lifesaver

Feestjes zijn leuk, totdat je de dag erna wakker wordt met wallen van hier tot Tokio. Wat doe je daar aan?! Je kunt natuurlijk je gebruikelijke concealer pakken, maar eigenlijk moet je het probleem aanpakken en niet verhullen. Je kunt met komkommerschijfjes op je ogen gaan liggen, maar je kunt ├│├│k eye gels gebruiken. Dat zijn kleine maskertjes die je over de huid onder je ogen plakt waardoor je wallen wat extra vitamientjes en fijne stoffen in zich op kunnen nemen. Deze maskers zorgen voor een gehydrateerde huid, de verdikking zwakt wat af en de donkere kringen worden wat minder. Het Zweedse merk XLASH heeft precies de producten die jij nodig hebt.

YAY!

XLASH Eye Gels

Ok├ę, je hoeft dit soort maskers natuurlijk niet alleen te gebruiken na een avondje uit. Soms slaap je gewoon slecht, of wil je simpelweg even tijd nemen voor jezelf? Dan raden we je ├ęcht de maskers van XLASH aan. Dit product bevat een geconcentreerde formule speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen. De ooggel patches met peptiden bevatten een actieve (maar milde) combinatie van bakuchiol, retionol ├ęn peptiden – om rimpels zichtbaar te verminderen en de huidbarri├Ęre te versterken.

Tip: laat de ooggels 15 minuten intrekken voor een stevige en gladder uitziende huid. Hello glowy skin!

Nog even over de ingredi├źnten.. Bakuchiol verstevigt de oogcontour en zorgt voor elasticiteit, retinol stimuleert de productie van collageen en maakt de huid glad. Als laatste ingredi├źnt vindt je Peptiden, deze versterken de huidbarri├Ęre en verzachten fijne lijntjes.

En dan hebben we nog een handige tip en lifehack voor je: als je het potje met eye gels in de koelkast legt zijn ze lekker koud en zorgen ze ook nog eens dat die puffiness als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Deze TikTok-hack maakt het aanbrengen van een smokey eye een stuk makkelijker

Reageer op artikel:
Zware nacht gehad? Dan zijn deze oogmaskers van XLASH jouw lifesaver
Sluiten