Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 28 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Het moeras-huis van Shrek wordt binnenkort 贸贸k een vakantiebestemming

Binnenkort slapen in het huis, ofwel moerashuis, van Shrek? Ja het kan. Shrek鈥檚 moeras ligt tussen de heuvels van de Schotse Hooglanden en is dus te bezoeken.

Slapen in het moeras van Shrek

Shrek鈥檚 moeras geeft de term 鈥榖oomhut鈥 een geheel nieuwe betekenis en we gaan je uitleggen waarom. Het voormalige toevluchtsoord voor sprookjesfiguren biedt dankzij het houten bouwwerk, een eenvoudig doch charmant interieur en iconisch bijgebouw een unieke ervaring en je hebt het gevoel dat je 茅cht in Shrek鈥檚 huissie bent.

Voor 鈧0 per nacht 鈥 een knipoog naar het onbetaalbare toevluchtsoord dat Shrek鈥檚 moeras was voor allerlei sprookjesfiguren 鈥 kunnen 鈥榖rogers鈥 een verzoek indienen om een exclusief verblijf van twee nachten in het moeras te boeken. Het moeras biedt ruimte aan maximaal drie gasten en is beschikbaar van 27 tot 29 oktober. Dus je moet wel redelijk snel beslissen of je die data echt kunt gaan.

Tijdens het verblijf in dit spectaculair afgelegen moeraslandschap kunnen gasten ontspannen in de sfeer van 鈥榦orsmeerkaarslicht鈥, verhalen vertellen rond het vuur tot diep in de nacht, 鈥榮 ochtends genieten van een versgebakken wafel 茅n de ultieme privacy eraren die Shrek鈥檚 vertrouwde buitenhutje biedt.

Hoe kun je boeken?

Shrek鈥檚 moeras is te boeken vanaf 13 oktober om 19.00 uur via airbnb.com/shrek. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar Schotland.

Omdat elk kind recht heeft op mooie jeugdherinneringen die een leven lang meegaan, doet Airbnb een eenmalige donatie aan HopScotch Children鈥檚 Charity, een stichting die kwetsbare en kansarme kinderen in Schotland ondersteunt en aandacht geeft door middel van verzorgde en actieve vakantiereizen dus dat is ook nog eens hartstikke mooi.

Naar Ibiza in het najaar?

Als je aan Ibiza denkt, dan denk je waarschijnlijk aan strand en feest. Nog een element dat voor ons onlosmakelijk met het eiland verbonden is, dat is lekker eten in een fijne ambiance. Waar je dat doet? Zonder twijfel bij Aiyanna en Amante.

Je huid en haar worden mooier als je slaapt op zijde: dit zijn de beste producten