Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 28 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Er bestaat nu een hondencafé in Amsterdam en het is te schattig

We love our pets. Ze worden een steeds groter onderdeel van ons leven. Kijk maar naar de vele kattencafé’s die er de afgelopen jaren geopend zijn. Dat is leuk, maar hoe zit het met de plekjes voor de honden? Je kan natuurlijk wel je viervoeter meenemen naar je favoriete café, maar er was nog geen speciale plek gewijd aan deze bijzondere beestjes. In Amsterdam heb je nu Woof & Me, een ‘dog cafe’ waar jij met je hond kunt genieten van lekkere gerechten en wat #qualitytime.

Hondencafé Woof & Me in Amsterdam

Het hondencafé ligt in De Pijp in Amsterdam, aan de Verbindingstraat 3. Alle honden mogen mee en ze mogen ook lekker loslopen. Zelf kan je natuurlijk een koffie bestellen, een lekker broodje of een gezonde bowl. Ook aan de doggies is gedacht; zij kunnen genieten van een Dognut of Puppuchino.

Is je hond niet zo gek op andere honden? Dan raadt het café aan in de ochtend te komen, als het nog lekker rustig is. Er staat ook een ballenbak, zodat je viervoeter zich lekker kan uitleven.

Dus zoek jij nog een leuk uitje dit weekend én ben je fan van hondjes? Dan moet je deze plek echt bezoeken. Ook als je zelf geen hond hebt ben je welkom en kan je natuurlijk gewoon lekker lunchen.

CUTE: dit zijn de schattigste Halloween-kostuums voor je hond