Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 28 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de vijftien splinternieuwe karakters in ‘The Masked Singer’

Vanaf vrijdag 4 november start alweer het vierde seizoen van The Masked Singer en kunnen we weer negen weken lang genieten van ons favoriete programma. Vijftien BN’ers gaan zingend, maar compleet onherkenbaar de strijd met elkaar aan en zijn volledig gehuld in de meest indrukwekkende pakken. Hierbij draait het natuurlijk allemaal weer om die ene vraag: ‘wie gaat er schuil achter welk masker?’ Het raden kan in ieder geval nu al beginnen, want de vijftien splinternieuwe karakters zijn al bekendgemaakt.

Wij stellen ze even aan je voor.

Dit zijn de vijftien nieuwe karakters van The Masked Singer

Onder leiding van presentator Ruben Nicolai nemen vertrouwde gezichten Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver in The Masked Singer plaats in het panel en doen zij hun uiterste best om de ware identiteit van de gloednieuwe karakters te achterhalen. Maar dat doen zij natuurlijk niet alleen, ook heel Nederland raadt met hun mee om de ware identiteit van de karakters te ontmaskeren. Maarreh, welke karakters doe er dan mee? Maak kennis met vijftien gloednieuwe karakters: Bijenkoningin, Teddybeer, Joker, Krab, Flamingo, Olifant, Ridder, Paard, Kikker, Tijger, Panda, Heks, Pinguïn, Mummie en Zeemeermin.

Bekijk de karakters van The Masked Singer hieronder.

The Masked Singer nieuwe karakters
The Masked Singer/RTL
The Masked Singer/RTL
The Masked Singer/RTL
The Masked Singer/RTL

Hoogste niveau ooit

In The Masked Singer gaan gemaskerde BN’ers zingend én dansend de strijd met elkaar aan en zetten daarbij spetterende solo-optredens, duetten en groepacts neer. Niet alleen professionele zangers of zangeressen doen mee, maar bijvoorbeeld ook acteurs, presentatoren en sporters. Presentator Ruben Nicolai vertelde al eerder aan RTL Boulevard dat ze dit seizoen het hoogste niveau tot dusver aantikken. Ook verklapte hij dat ze hele goede namen wisten binnen te slepen, dit gaat vooral om de zangers en zangeressen. Het klinkt in iedergeval al veelbelovend, wie denk jij dat er in de pakken zitten?

Het vierde seizoen van The Masked Singer is vanaf vrijdag 4 november om 20.00 uur negen weken lang te zien bij RTL 4.

De populaire Netflix serie Virgin River komt waarschijnlijk met spin-off (maar dat ligt aan ons!)