Emma Toussain
Emma Toussain Drankjes 28 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Z贸 maak jij de viral Negroni Sbagliato met Prosecco

Jij hebt de ‘Negroni Sbagliato with Prosecco in it’-TikTok inmiddels vast al zo’n miljoen keer voorbij zien komen, tenzij je niet op social media zit natuurlijk. House Of The Dragon-acteurs Emma D’Arcy en Olivia Cooke bespreken daarin hun meest favoriete cocktail en Emma komt met de Negroni. Dat verkoopt ze op zo’n manier, dat inmiddels heel het internet dit drankje heeft benoemd tot favoriet. Ook zijn TikTokkers erg te spreken over dit zeer ‘aantrekkelijke’ gesprek tussen de twee.

Negroni Sbagliato met Prosecco

Emma D’Arcy speelt Rhaenyra Targaryen in seizoen 1 van de hitserie ‘House of the Dragon’ en samen met collega Olivia Cooke verschijnt die in een video op YouTube. E茅n van de vragen uit deze video wordt van ook gebruikt in een kortere TikTok-video van HBO Max. Het gaat om de inmiddels viral video over de favoriete cocktail van de twee. Het internet werd gek na het zien van deze snippet, vooral omdat Emma op zo’n aantrekkelijke manier vertelt over diens favoriete drankje. De reactie van Olivia is trouwens ook amazing.

@hbomax

I’ll take one of each. #houseofthedragon

鈾 a negroni sbagliato w prosecco l hbo max – hbomax

Ohhhhh Stunnin’

Als je zelf nog nooit een Negroni Sbagliato met Prosecco hebt gedronken (no worries, wij ook niet) dan ben je vast benieuwd hoe je dat drankje maakt. Leuk voor ‘t weekend!

@holycityhandcraft

Negroni Sbagliato鈥 now there鈥檚 a drink fit for a Targaryen. #houseofthedragon #negronisbagliato #gameofthrones #drinks #drinktok

鈾 Coffee Shop – Late Night Luke

Wat heb je nodig?

1. Vermout (bijvoorbeeld van Martini & Rossi)
2. Campari
3. Prosecco
4. Ijsblokjes

Bekijk de video voor de juiste hoeveelheden – uiteraard zijn er veel verschillende varianten te vinden. Choose the one you like!

Geniet ervan!

Limonsecco is ons nieuwe favoriete drankje en zo maak je het

Reageer op artikel:
Z贸 maak jij de viral Negroni Sbagliato met Prosecco
Sluiten