Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 28 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

6 redenen waarom vrouwen met het sterrenbeeld Ram de fijnste bedpartners ter wereld zijn

De maand van de Ram is weer aangebroken dus het wordt tijd om jou te laten weten welke fantastische eigenschappen je allemaal hebt. Je bent niet alleen super ambitieus en energiek, je bent óók nog eens een super fijne bedpartner dus geef jezelf maar een schouderklopje.

Horoscoop van de Ram

Jouw lover is dol op je en dat is ook niet zo gek. Je bent een super lieve vriendin en plant graag romantische dates in voor jullie samen. Daarnaast ben je ook een fantastische minnares en dit zijn de redenen waarom.

1. Hoog libido

Rammen staan erom bekend dat ze een hoog libido hebben, hoger dan welk ander sterrenbeeld dan ook. Jullie seksleven is na al die jaren nog steeds waanzinnig en in bed laat je elke keer opnieuw weer zien hoe passievol jij bent.

2. Liefdevolle vrouwen

Vrouwen met het sterrenbeeld Ram zijn niet alleen gepassioneerd, ze zijn ook heel liefdevol. Seks gaat om de liefde en jij vertelt je liefje continu hoeveel je van hem of haar houdt.

3. Gulle gevers

Je vindt het heerlijk om je partner te pleasen en geloof ons daar is je lover heel erg blij mee. Je bent echt een gever en in mindere mate een nemer. Je mag jezelf ook best wel eens wat vaker laten verrassen door je vriendje of vriendinnetje.

4. Gevoelig

En dat bedoelen we natuurlijk niet letterlijk (haha). Je gevoeligheid draagt namelijk enorm bij aan je liefdevolle karakter en dat ben je ook tijdens de seks.

5. Energiek

Je bent mega energiek en je lijkt echt nooit moe te worden. Heel erg fijn in bed want jij raakt nooit buiten adem. Misschien wordt het tijd om een stapje verder te gaan en deze originele (en vermoeiende) seksstandjes uit te proberen.

6. Zelfverzekerd

Mannen vinden het super sexy als vrouwen zelfverzekerd zijn. Vrouwen met het sterrenbeeld Ram hebben ook zo hun kleine onzekerheden maar over het algemeen zijn ze zelfverzekerd. Daardoor ben je ook nog eens niet jaloers en dat vindt jouw lover heerlijk.