Renée
Renée Love & Seks 28 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Als je vriendin de volgende 6 eigenschappen heeft is ze je BFF voor het leven

Je beste vriendin… je hebt bijna geen woorden om haar te omschrijven. Je bent gezegend met zo’n fijne meid in je leven. Zelfs dat dekt de lading niet helemaal, want ze is meer dan familie voor je. Helemaal als ze de volgende zes eigenschappen heeft weet je dat ze een BFF voor het leven is.

Want wát maakt precies je vriendin je beste vriendin? Het zijn ontelbaar veel eigenschappen, waarvan we de belangrijkste op een rijtje hebben gezet.

Wat je beste vriendin jouw BFF maakt

Check, check en dubbelcheck. Jouw BFF bevat al deze eigenschappen en daarom is ze jouw rots in de branding:

1. Ze laat je het hardst lachen

Er is niemand in de wereld die jou zo hard laat lachen als je allerbeste vriendin. Of je nu een goede of slechte dag hebt, zij maakt het nog beter met haar grapjes. Ze weet precies wat ze moet doen om een lach bij jou op je gezicht te toveren. En als jullie lachen, dan lachen jullie zo hard dat je er spierpijn van krijgt in je buik.

2. Ze staat altijd voor je klaar

In goede en slechte tijden is een beste vriendin er voor jou. Jullie weten dat jullie elkaar ieder uur van de dag kunnen bereiken. Heb je problemen in de liefde? Ruzie met iemand? Of juist iets te vieren? Zij is de eerste die het hoort en reageert meteen.

Lees ook: Lief! Vrouwen met dit sterrenbeeld zijn de allerbeste vriendinnen die je je kunt wensen

3. Ze steunt je hoe dan ook

Eén van de redenen waarom je gezegend bent als je een beste vriendin hebt is omdat je dan altijd iemand hebt die je steunt. Welke keuze je ook maakt – zelfs als is ze het er niet mee eens -, deze meid schaart zich achter jou. Ze houdt je altijd een spiegel voor, maar zodra je toch je eigen zin doordrijft support ze je tot het einde.

4. Ze houdt even veel van jou als jij van haar

De relatie met je beste vriendin is misschien nog wel beter dan met een lover. Je weet namelijk 100% dat jullie allebei evenveel van elkaar houden en dat jullie niet te breken zijn. De liefde tussen jullie is onvoorwaardelijk.

5. Ze maakt je zinnen af

Je weet dat een vriendin een beste vriendin is als ze je gedachten kan lezen en je zinnen afmaakt. Dat is natuurlijk niet zo gek, want jullie kennen elkaar inmiddels zolang dat jullie eerder zusjes dan vriendinnen zijn.

6. Ze vertelt jou haar grootste geheimen

Zodra iemand het aandurft om haar grootste geheimen met je te delen wéét je dat je een beste vriendin gevonden hebt. Andersom is zij de persoon waarbij jij al je diepste gedachten en geheimen kwijt kunt. Dat maakt jullie vriendschap zo bijzonder.

Lees ook: 8 dingen die alleen je beste vriendin van je weet en dat is maar goed ook