Metro
Metro Sterrenbeelden 21 feb 2022
Leestijd: 4 minuten

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 8

De week is nog maar net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 8 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 8

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Je moet af van dat gevoel van zelfmedelijden. Als je levenssituatie je niet bevalt moet je echt zelf actie ondernemen. Alleen jij kunt jezelf gelukkig maken. Dat kan niemand voor je doen, hoe verleidelijk het ook is om juist dit uit handen te geven.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Je voelt je onrustig deze week. Je moet waarschijnlijk onprettige beslissingen nemen of uitvoeren op het werk. Gelukkig kun je rekenen op steun van het thuisfront. Je partner voelt met je mee. Bespreek je twijfels en blijf trouw aan je hart.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Jouw uitgelaten bui van de afgelopen dagen is getemperd. Je denkt weer na over de richting die jij je leven wilt geven. Je komt daardoor natuurlijk tot nieuwe inzichten en toekomstplannen. En dat is maar goed ook, want zo kom je vooruit in het leven.

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

In de liefde ben jij wisselvallig deze week. Je gevoelens schommelen sterk. En dat is erg moeilijk voor je omgeving. Je weet wel wat je wilt, je wilt alleen telkens wat anders. Zorg voor die afwisseling, maar blijf wel eerlijk naar je omgeving.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Als er spanningen ontstaan, moet je ze direct aanpakken. Jij hebt daar last van en deze spanningen blijven met zekerheid niet onderhuids. Op deze manier kost het je veel te veel energie, of ben je niet erg vermoeid de laatste tijd?

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Doe deze week dat wat jij wilt doen en trek je niets aan van wat anderen zeggen. Het gaat er om dat jij je goed voelt. Het gaat er niet om hoe anderen zich voelen. Ook al staan deze mensen je nog zo na, het is en blijft jouw leven.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Jij doet deze week gewoon dat wat je moet doen en dat doe je goed. Je bent bijzonder evenwichtig voor de buitenwereld. Maar ook voor jezelf. Je bent een echte rots in de branding. Je omgeving kan dat waarderen en zal dat laten blijken.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Je laat je op het werk te veel afleiden door je persoonlijke problemen. Natuurlijk kun je die zaken niet helemaal loslaten. Zie je werk als afleiding en kom er even tot rust. Daarna kun je met een frisse kijk je persoonlijke problemen weer overzien.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Je zit deze week in de situatie dat iedereen gelooft in zijn/haar eigen gelijk en dat geldt ook voor jou. Plan extra tijd. Het duurt waarschijnlijk wel even voordat iedereen op één lijn zit. Voor jou een mooie kans om te leren compromissen te sluiten.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Het is de kunst in het leven de slechte dingen los te laten en de goede dingen te cultiveren. Denk daar deze week aan. Elke levensfase heeft echter zijn eigen goede en slechte dingen. Er is geen goed of fout, er is alleen ongepast op dit moment.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Probeer je iemand het hof te maken? Denk niet na over hoe je dat wilt doen, volg gewoon je hart. Doe dat wat goed voelt. Zo hoef je later nooit spijt te hebben. Als een beslissing nu goed voelt, weet je zeker dat het voor nu de beste beslissing is.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Jij voelt je beklemt in je relatie. Jij wilt vrijheid en verlangt terug naar die tijd dat je nog vrijgezel was. Vergeet je niet hoe je toen naar een partner hebt gezocht? Praat eens met hem/haar, dat kan veel ruimte geven.

Dit artikel verscheen eerder bij onze collega’s van METRO

Zo flirt jij op basis van je sterrenbeeld en dít kun je maar beter zo snel mogelijk veranderen