Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 28 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Wil je hebben: IKEA komt met kleurrijke limited edition collectie

Voor iedereen die wel toe is aan een huis-upgrade maar geen vermogen kwijt wil zijn aan de inrichting: IKEA komt nu met een limited edition collectie uit: een hele kleurrijke om precies te zijn. Deze collectie is een samenwerking met een designduo en tilt jouw inrichting dus echt tot een hoger niveau.

IKEA komt met kleurrijke collectie

Het gaat om de TESAMMANS collectie: dit is een samenwerking tussen IKEA en het ontwerpduo Raw Color. Het is een kleurrijke en minimalistische collectie die in heel wat huizen nét voor dat beetje extra gaat zorgen, als je het ons vraagt. Maar let goed op.. deze limited collectie is dus zeer beperkt (vandaar limited) dus je hebt niet heel lang de kans om dit aan te schaffen.

Wil je er vroeg bij zijn? Bij IKEA Eindhoven vanaf 29 maart en bij IKEA Amsterdam en IKEA Delft vanaf 1 april.

@chris__too__pher

FINALLY 💛 The new limited IKEA collection is now available. Tesammans’ means ‘together’ or ‘in company’ in English. It is also the name of the latest collaboration between Ikea and Raw Color, a studio based in Eindhoven and founded by Christoph Brach and Daniera ter Haar. #tesammans #ikea #limitededition #limited #shopping #interior #haul #interiordesign

♬ We cant be friends sped up – Stan 🙂

Wil je ook buiten upgraden?


Het is langer licht, de temperaturen stijgen en de eerste bloemetjes beginnen uit te komen. De lente is begonnen, en dat betekent dat we eindelijk weer naar buiten kunnen. We borrelen allemaal graag tot laat in de avond, alleen da’s nu wel heel koud nog. Oplossing? Een heater óf warmtekussens. Die laatste kan je nu dus ook kopen in een wel hele stijlvolle versie.

Déze Vlaamse realityster spoelt als eerst aan op het EOTB-strand