Emma Toussain
Emma Toussain Reality 28 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Déze Vlaamse realityster spoelt als eerst aan op het EOTB-strand

In het nieuwe All Star-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, doen er heel wat bekenden mee. Da’s natuurlijk het idee van deze serie, maar nu zijn het allemaal mensen die al eerder mee hebben gedaan én voor veel ophef zorgen. De eerste ex moet dan ook wel een knaller zijn en ja – het is een bekende in de realitywereld.

Wie..? Megan Desaever!

Megan Desaever doet weer mee aan Ex On The Beach

Megan is bekend van Temptation Island én Ex On The Beach en zorgt daarnaast voor heel wat ophef door de keuzes die ze maakt in haar leven. Zo ging ze met Ex On The Beach-collega Dennis Roos maar dat bleek een hele rare, kortstondige affaire. Ze waren zelfs even verloofd. Wat?! Daarna ging Megan met Joey en liet ze al snel een tattoo zetten om hun liefde te bezegelen. Inmiddels is ze helemaal klaar met de liefde en komt ze dus weer voor opschudding zorgen in de EOTB-villa.

Wat heeft Megan zelf te zeggen over haar deelname? “Ik weet dat als ik meedoe het een topseizoen wordt.”

“De Tablet of Terror geeft een tipje van de sluier… Megan verliet vorig seizoen het eiland voor de liefde maar deinst dit seizoen als eerste ex niet terug om de vakantie van de originals tot een ware hel te maken 😈”, zo schrijft MTV bij de post.

Toch vinden veel kijkers het maar gek dat Megan weer op tv te zien is. “Zij doet mee? Terwijl ze binnenkort de gevangenis in moet vanwege fraude?”

Morgen is de heftige docu ‘Quiet on set’ al te zien