Emma Toussain
Emma Toussain Reality 17 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Ex On The Beach-Megan zet nu al tattoo voor Joey

Megan Desaever is al heel wat jaren actief in reality-en entertainmentland.. ze begon een aantal jaren geleden in Temptation Island met haar toenmalige vriend Kevin en is in de tussentijd zeer actief geweest als influencer en nu ook als content creator op OnlyFans. Megan was afgelopen weken te zien in Ex On The Beach: Double Dutch waar ze Joey wel heel leuk vond. Dat heeft ze nu ook laten vastzetten. Letterlijk.

Dat en nog meer juice in de reünie-aflevering van de show.

Megan en Joey uit Ex on the Beach: Double Dutch

Megan en Joey vinden elkaar leuk maar het ging niet heel erg makkelijk, de weg naar liefde. Zo was Megan in de EOTB-villa nog even samen met Dylan en was ze na haar hele reality-avontuur ook nog vertrokken met Dennis Roos. Ze was zelfs heel even verloofd (al was het maar voor de aandacht) maar toch miste Megan Joey heel erg. Joey vond het allemaal wat minder leuk: “Ik heb Megan drie maanden genegeerd.” Maar nu is het stelletje toch weer samen.

Hoe kan het dan dat ze weer samen zijn? Het had alles te maken met een feestje van een gezamelijke vriend. Zo vertelt Joey: ”Ik belde haar dronken op en zei: ‘Als je morgen niet op Jonna’s feestje bent, spreek ik je nooit meer. Ik wil dat je nu vanuit Dubai naar Nederland komt’” Megan besloot hier op in te gaan. “Na het feestje hebben we elkaar af en toe nog gesproken. Laatst dachten we van ‘we zouden altijd al eens samen op vakantie gaan’. Toen hebben we dat gedaan”, deelt Joey. Eind goed al goed, want de twee zijn dus nu officieel een setje.

Een tattoo

Megan wil nou wel heel graag laten blijken dat ze voor Joey gaat, want ze heeft zelfs al een liefdestattoo genomen. Joey zelf niet, want hij houdt niet zo van tattoeages. Ook lijkt het ons niet zo heel erg slim, zo’n tattoo zetten als je pas een aantal weken samen bent. Maar dat mogen ze natuurlijk lekker zelf beslissen.

Hier volg je al je favo B&B Vol Liefde-eigenaren op Instagram