Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 10 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom meisjes die in bed eten de meest relaxte vriendinnen uit de vriendengroep zijn

Chillpak aan, laptop erbij en een enorme berg snacks. Als jij eet, bivakkeer jij het liefst in de bedstee en wij voelen jou volledig. Het toeval (of juist niet) is ook nog eens dat meisjes die in bed eten de meest relaxte vriendinnen uit de vriendengroep zijn. Maar dat wist jij natuurlijk al.

Jij hebt er geen problemen mee om ‘s avonds in een dikke laag kruimels te liggen. Dat is nou eenmaal de keerzijde van eten in bed. Ach ja, je krijgt er zoveel meer voor terug.

Meiden die in bed eten zijn de leukste vriendinnen

Jou wél bellen voor een flinke schranspartij in bed. Van pizza tot pasta en koekjes tot popcorn: in bed eten maakt van jou een heel gelukkig mens. En daar hebben vooral jouw vrienden enorm veel profijt van.

1. Je geeft zero f*cks

En wij houden van zo’n attitude. Als je zelfs in bed eet – dus het maar voor lief neemt dat je ‘s avonds in de kruimels ligt – geef je echt zero f*cks. Deze houding neem jij vrijwel altijd aan op de momenten dat dat ideaal is. Hierdoor ben je ongedwongen relaxt en dat kunnen jouw vriendinnen alleen maar waarderen.

2. Je denkt niet in problemen

Als jij in bed eet, ben je niet bezig met wat dat voor eventuele irritaties kan leiden. Geknoeide koffievlekken of wederom die verdomde kruimels zijn geen probleem voor jou. Tenminste, dat zie je daarna wel weer. Aan denken in problemen heb jij niet zoveel.

3. Je bent chill

Jij bent de moeilijkste niet en je wordt gelukkiger van een goede chillsessie in bed met snacks dan van een duur etentje in een restaurant. Lekker je trainingspak aan en die hoge hakken worden geditched. Heel veel relaxter dan dat gaat het niet worden.

4. Je bent spontaan

Jij ziet altijd wel hoe de dingen lopen. Onverwachts een ontbijtje op bed? Winnen. Een vriendin die over de vloer komt met snacks om film te kijken op bed? Ook al winnen. Jij bent altijd in voor dit soort spontane acties en dat vinden jouw besties natuurlijk fantastisch.

Inspiratie nodig voor jullie filmavond? Zwijmelen – 5 x romantische films op Netflix om te kijken tijdens het regenachtige weekend.

5. Je past je heel makkelijk aan

Jij kan je goed aanpassen aan andere omstandigheden. Zo bouw je van boeken een handig tafeltje voor je wijntje of vouw je een bordje van papier om nog iets van – wederom – die verdomde kruimels in bed tegen te houden.