Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Seks 14 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Fijne internationale blowjob dag! Wij geven je 5 tips om de perfecte BJ te geven

Het is vandaag 14 maart en dat is een bijzondere datum. Zegt dat je niks? No worries, wij houden je wel op de hoogte. het is namelijk internationale blowjob dag! Deze dag is ontstaan als tegenhanger van Valentijnsdag. Veel vrouwen worden die dag extra verwend door hun partner en om het een beetje eerlijk te houden krijgen mannen precies een maand later een eigen ‘feestdag’.

Met deze 5 tips geef jij vandaag de perfecte blowjob aan jou (bed)partner.

Blowjob

Er zijn een aantal dingen die je niet moet vergeten als het gaat om het geven van een blowjob. Voor iedereen is dit namelijk anders! Niet elke man vindt hetzelfde fijn en ook wij vrouwen hebben zo onze voorkeuren. Wij geven je een aantal dingen om aan te denken tijdens de BJ.

1. Communiceer goed met je partner

Oké, als je vanavond bij iemand in bed terecht komt die je net hebt ontmoet is het altijd wat ongemakkelijk om gelijk te vragen wat hij fijn vindt. Als het om een blowjob gaat is communicatie wel heel belangrijk. Geen één man houdt van hetzelfde. Vraag je (bed)partner daarom vandaag wat hij lekker vindt.

2. Glijmiddel (met smaakje) werkt als een trein!

De meeste van jullie zullen veel speeksel gebruiken tijdens het geven van een blowjob. Helaas droogt speeksel snel op en kan je daarom beter glijmiddel gebruiken. Helaas smaakt glijmiddel niet altijd even lekker dus ga dan voor een smaakje. Dat maakt ‘t al stukken beter!

3. Gebruik je tong, maar niet té veel

Het gebruiken of eigenlijk juist niet te veel gebruiken van je tong is belangrijk voor de perfecte blowjob. Je tong zorgt namelijk voor warmte, textuur en nattigheid. Houd je tong zacht in je mond wanneer je op en neer beweegt. Het puntje van je tong kan je gebruiken bij het gebied rond de eikel maar pas wel op, want dit is gevoelig. Let daarom goed op de reactie van je partner 😉

4.Mooi uitzicht

Nóg een belangrijk ding over ‘t geven van een een blowjob: het uitzicht is niet onbelangrijk. Presentation is key ladies! Ga eens een keer aan de zijkant van je (bed)partner zitten in plaats van tussen zijn benen én een holle rug werkt ook altijd goed 😉

5. Vergeet nooit: vind je het geven van een BJ niet prettig? Doe het dan vooral niet

Als je het geven van een blowjob niet leuk vindt dan moet je het natuurlijk ook niet doen, dat spreekt voor zichzelf. De perfecte uitvoering van de BJ heeft net zoveel te maken met jouw enthousiasme als met je techniek. Je (bed)partner geniet er van als hij jou ziet genieten. Daarnaast moet het voor beiden partijen leuk zijn en moet je nooit iets doen omdat je denkt dat de ander iets van jou verwacht. Hou de touwtjes vooral in eigen handen!

Sexy AF – maar vergeet niet om deze 3 don’ts bij sexting goed in je (rode) oortjes te knopen