Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 aug 2022
Leestijd: 1 minuut

It’s getting hot in here: deze celebs hebben de meest horny fans

Als je een populaire acteur, zangeres, atleet of muzikant bent is de kans groot dat je ook fans hebt. Mensen hebben al eeuwenlang crushes op hun favoriete celeb. De looks, het talent, het charisma.. alles kan bijdragen aan deze crush. Helemaal niks om je voor te schamen natuurlijk, wij hebben ook genoeg mensen in onze gedachten waar we wel een beschuitje mee zouden willen eten. Sommigen fans gaan een stukje verder, die uiten hun crush (of lustgedachtes) namelijk op social media.

Lingeriemerk Pour Moi heeft een onderzoek uitgevoerd naar de celebs met de meest horny fans.

Sexy celebs en horny fans

Het onderzoek focust zich vooral op uitingen op Twitter en er zijn tenminste 115.000 tweets geanalyseerd. Het is dan misschien ook geen verrassing dat all time favorite hottie Channing Tatum op #1 staat. Er zijn sinds 2019 zon 2000 tweets uitgestuurd met de woorden hot, horny of sexy in combinatie met de acteur. Dit komt natuurlijk voornamelijk door zijn looks 矇n de films waarin hij heeft gespeeld. Denk aan Step Up en Magic Mike.

Dan gaan we door naar de meest sexy vrouw.. dat is volgens Twitter nog altijd Angelina Jolie, die op #2 staat. Angelina heeft met haar looks in de afgelopen 3 jaar voor zon 1973 horny tweets gezorgd. Naast Angelina staat ook Jennifer Aniston in het rijtje en volgt haar op met n矇t iets minder tweets. Snappen wij wel, beiden dames zijn al geliefd bij zowel man als vrouw.

Bekijk de hele top 20 hieronder:

1. Channing Tatum
2. Angelina Jolie
3. Jennifer Aniston
4. Cillian Murphy
5. Cristiano Ronaldo
6. Leonardo DiCaprio
7. Miles Teller
8. Tom Hardy
9. Alex Turner
10. Joshua Anthony
11. Blake Lively
12. Maya Hawke
13. George Clooney
14. Nigella Lawson
15. Lil Nas X
16. Michael Ealy
17. Holly Holm
18. Sam Fender
19. Taylor Swift
20. Dua Lipa

Waarom Dua Lipa, Zendaya en Rihanna niet aanwezig waren tijdens het Met Gala

Dit artikel verscheen eerder bij onze collegas van NSMBL