Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 7 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Kijkers reageren allemaal hetzelfde op de nieuwe Netflix-film Purple Hearts

Er verschijnen maandelijks nieuwe namen op Netflix. Deze bestaan uit verschillende series en films en ook in augustus is het weer zover. Deze hele maand komen er nieuwe films en series op het platform en de ene is nog beter dan de ander. Vooral de Netflix-film Purple Hearts lijkt flink in de smaak te vallen bij fans, want ze zeggen op TikTok allemaal hetzelfde.

“Een van de beste Netflix-originelen in een lange tijd”

Purple Hearts

De Netflix-film volgt Cassie (Sofia Carson), een worstelende singer-songwriter, en Luke (Nicholas Galitzine), een onrustige marinier. Samen sluiten ze een overeenkomst om te trouwen voor militaire voordelen. Maar wanneer een tragedie toeslaat begint de grens tussen echt en schijn te vervangen.

Deze romantische film lijkt bij kijkers flink in de smaak te vallen. De Netflix-film staat namelijk op nummer 1 in de top 10 van Netflix-films en is een echte hit te noemen. Daarnaast gaan fans massaal naar Twitter om de film te bespreken en ze hebben alleen maar goede woorden over de nieuwe Netflix-film te zeggen.

Reacties

Fans zijn ontzettend enthousiast over de Netflix-film en noemen het zelfs een van de beste Netflix-originals ooit. Zo schrijft een kijker: “Purple Hearts is een absoluut meesterwerk✨ hier is een still uit een van mijn favoriete scènes. #PurpleHearts”

Andere fans schrijven: “Purple Hearts is een meesterwerk!✨ letterlijk mooi op manieren die ik niet kan uitleggen 🥺” en “PURPLE HEARTS OP NETFLIX IS ZO FUCKING LEUKE STOP”. Een vierde en vijfde fan schrijven: “Purple Hearts is de BESTE film die ik in een tijdje heb gezien en een van de beste Netflix-originelen, ik ben echt verliefd. ❤️” en “Ik heb Purple Hearts gekeken en ik zal de rest van de nacht huilen 🥺🥺🥺.”

Heb jij de Netflix-film al gezien?