Emma Toussain
Emma Toussain Reality 8 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Jaimie Vaes heeft een nieuwe liefde en dit is ‘m

Het is een intens jaar voor Jaimie Vaes. In februari verschenen er beelden waarop te zien was dat Rapper Lil Kleine (Jorik Scholten) zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes mishandelde. Dat dit geen eenmalig incident was, bleek al snel. Jaimie koos ervoor om Jorik te verlaten en dat verhaal kwam uitgebreid in de media. Uiteindelijk gaf Jaimie een interview in de uitzending van Khalid & Sophie én vertelde ze erover in het nieuwste seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane. Nu geniet ze van het leven én het lijkt erop dat ze weer helemaal in love is.

Jaimie Vaes heeft een nieuwe liefde

Jaaa, je hoort het goed. Er is een nieuwe man in het leven van Vaes, en ‘t is voor haar geen onbekende: “Wij kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is een hele goede vriend van mij altijd. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen”, zegt ze tegen de camera’s van RTL Boulevard. “Als je partner ook je beste vriend is, dan voel je je zo op je gemak. En dat heb ik nu met hem. Hij is in heel veel fasen van mijn leven erbij geweest, de leuke en ook de minder leuke dingen. Dus voor dit moment vult hij mij heel goed aan.”

Maar wie is deze man? Het gaat om dj en modeondernemer Afshin Momadi.

Hij is oprichter van modemerk 9N1M SENSE, DJ collective by IAM en Afterlife. Een bezige man, die zijn tijd vooral doorbrengt op Ibiza, in Berlijn én Barcelona.

In The Vaes Lane

Jaimie is momenteel druk bezig met het filmen van het nieuwste seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane. Zien we haar nieuwe vlam ook voorbijkomen? That’s the question. Welke man we wél gaan zien, is haar vader. Hij woont op Bali en zijn dochter bezoekt hem. Hij vertelt haar dan ook dat hij eigenlijk altijd al hoopte dat de relatie tussen haar en Lil Kleine stuk zou lopen. Bekijk dat fragment hier.

Ook spraken wij Jaimie over haar realityserie én over hoe het nu met haar gaat. Het hele interview lees je hier.

Jaimie laat zich uit over de situatie met haar ex Jorik in tweede aflevering ‘Jaimie: In The Vaes Lane’