Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty en Style 26 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

6 x de mooiste kapsels met handige tutorial voor meiden die lang en dik haar hebben

Leuk hoor al die hairtutorials op YouTube en Instagram maar de meeste van deze hairdo’s zijn A) ingewikkeld en B) voor mensen met fijn haar. Niet iedereen is geboren met lokken die doen wat je willen. Gelukkig zijn er ook genoeg mooie kapsels voor mensen met lang dik haar en wij hebben zes toffe looks voor je op een rij gezet.

Het festivalseizoen komt eraan dus het wordt tijd om je looks voor dit seizoen te bepalen. Niet alleen met een outfit wil je er on point uitzien, er hoort ook een tof kapsel bij. Deze zes verschillende kapsels zijn perfect voor meiden met lang dik haar.

1. Vlecht met zijlokken

Niet alleen dit kapsel is super tof, deze roze haarkleur is ook to die for.

2. Klassieke ponytail met een twist

Zeker op warme zomerdagen is dit kapsel echt een aanrader en iedereen met dik haar kan dit voor elkaar krijgen.

3. Vlechtjes bovenop

look waarmee je op ieder festival gezien wil worden. Volg vooral de tutorial want dit kapsel is veel makkelijker te maken dan je misschien denkt.

4. Golvend haar

Maak met een krultang of stijltang krullen in je haar (deze mogen best overdreven worden ingezet). Laat dit vervolgens even afkoelen en kam met een borstel de krullen voorzichtig uit. De krullen veranderen daardoor in grote golven in je haar. Va-va-voom.

5. Gedraaide knot

Ben je op zoek naar een iets chiquer kapsel? Dan is deze ingedraaide knot de perfecte look voor jou.

6. Bouncy blowout

Meghan Markle heeft natuurlijk een eigen stylist maar je kunt zelf ook de perfecte blowout creëren en in deze tutorial leer je hoe je dat doet.