Renée
Renée Love & Seks 22 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Dit is ~het moment~ waarop je weet dat je relatie de goede kant op gaat

Verliefd zijn moet toch wel het fijnste gevoel op de hele wereld zijn. Een lover hebben waar je zó gek op bent dat je het liefst ieder uur van de dag een appje stuurt en niet kan wachten tot je hem/haar weer ziet… Zo fijn. Maar wanneer weet je of je een goede relatie hebt en dat je relatie de goede kant op gaat? Wij vertellen het je.

Een veelgestelde vraag aan jezelf is: gaat mijn relatie de goede kant op? De ware vinden is al lastig en dat daten dan ook nog eens veel onzekerheden meebrengt helpt je niet altijd om vol zelfvertrouwen een relatie aan te gaan. Dankzij een expert weet je vanaf nu of het goed zit of niet.

Gaat mijn relatie de goede kant op?

Volgens relatie- en etiquette expert April Masini zijn er manieren om erachter te komen of je relatie de goede kant op gaat. Jullie band wordt sterker als je het volgende opmerkt:

Jullie lossen meningsverschillen goed op

‘De manier waarop jullie verschillen oplossen – van welk restaurant jullie kiezen tot waar in de wereld jullie gaan wonen – is een goede indicatie van hoe het er nu voor staat’, vertelt April aan Elite Daily.

Lossen jullie meningsverschillen op zónder de behoefte te hebben om elkaar een week lang te negeren? Dan heb je het goed voor elkaar.

Jullie zijn het vaker eens dan oneens

Volgens April ben je op de goede weg als je het vaker eens dan oneens bent met elkaar. ‘Koppels die meer kibbelen dan het eens zijn gaan de verkeerde kant op.’

Wees niet bang als je je nu aangesproken voelt. April beweert dat je echt nog geen zorgen hoeft te maken als jullie je problemen overwinnen.

Et voilà.

Dit gebeurt er allemaal met je lichaam als je verliefd wordt