Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 31 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Achter de schermen: deze 5 feitjes over Kissing Booth 2 kende je nog niet

Wie houdt er niet van een zoetsappige film met een happy end? Precies. Kissing Booth is daar het perfecte voorbeeld van. De eerste twee versies hebben we al kunnen zien en de releasedatum van het derde deel is inmiddels ook bekendgemaakt. Terwijl je daarop wacht, hebben we 5 feitjes over Kissing Booth 2 op een rij gezet.

Wedden dat jij ze nog niet kende?

Feiten over Kissing Booth 2

We zijn meer dan ooit klaar voor een nieuw zoetsappig liefdesverhaal. En hoewel het derde deel sneller zal komen dan gedacht – 11 augustus namelijk – moeten we nog wel eventjes wachten.

In de tussentijd kunnen we de soundtrack op repeat zetten, de cast volgen op Instagram voor wat sneak peeks én onderstaande feitjes die je gegarandeerd nog niet kende (over het tweede deel) tot je nemen. Geen dank.

1. Joey King droeg pruiken

Omdat ze haar hoofd kaal had geschoren voor The Act (wat een Emmy-nominatie had), droeg ze tijdens alle opnames van The Kissing Booth 2 een pruik. De pruiken waren zelfs speciaal voor haar gemaakt, door Alex Rouse Wig Company.

2. Er zat heel veel werk in de soundtrack

Het verhaal is niet het enige wat zorgt voor feel-good en nostalgische gevoelens, de soundtrack heeft daar ook een belangrijke rol in gespeeld. Modern en klassiek is met elkaar gemengd en het is perfect om de hele zomer op repeat te zetten.

3. Het is gefilmd in Zuid-Afrika

Hoewel zowel het eerste als tweede deel zich vooral afspeelt in Californië, zijn de meeste scènes opgenomen in Zuid-Afrika. Kaapstad om precies te zijn. En of course, de iconische beelden zijn wel in de USA gemaakt.

4. Taylor Zakhar Perez speelde geen gitaar

Toen Perez gecast werd voor de film, speelde hij geen gitaar. Zingen en op het podium staan was voor hem niks vreemds, maar hij begon pas met gitaarlessen toen-ie eenmaal de rol had.

5. Het huis van de Flynn’s zat ook in Black Mirror

Als het huis van de familie Flynn je bekent voorkwam in The Kissing Booth 2 hebben we nieuws voor je: dat klopt. Het huis was namelijk eerder te zien in een andere Netflix original: Black Mirror. Het huis zat in de aflevering met Miley Cyrus.