Demi Rutten
Demi Rutten Life 1 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Smooch! De releasedatum van The Kissing Booth 3 is bekend- en het is sneller dan je denkt

Niets zo leuk als die zoetsappige Netflix-films met een happy end, die ons weer in de liefde laten geloven. Als jij net zo van die films houdt als wij, dan weten we zeker dat je The Kissing Booth deel 1 en 2 hebt gezien. En we hebben goed nieuws, want de releasedatum van deel 3 is bekend gemaakt- en die is veel sneller dan je denkt!

Wij zijn heel benieuwd hoe het liefdesleven van Elle verder gaat. 😉

Dit is de releasedatum van The Kissing Booth 3

De To All The Boys I’ve Loved Before-films zijn misschien tot een einde gekomen, maar van The Kissing Booth zijn we nog niet af. De derde film in de reeks is onderweg, en zal sneller te zien zijn op Netflix dan je denkt!

Klaar voor een nieuw zoetsappig liefdesverhaal over Amerikaanse tieners? No worries, vanaf 11 augustus kun je The Kissing Booth 3 namelijk zien op Netflix. Daarin kunnen we zien hoe Elle moet kiezen tussen haar vriendje en beste vriend in het maken van haar studiekeuze. Voor welke Flynn-broer kiest ze?

Opnames

De opnames van het derde deel van The Kissing Booth waren direct na de opnames van het tweede deel. Hierdoor hebben de makers geen last gehad van de corona pandemie en kan de film dus volgens schema uitgebracht worden.

De acteurs die Elle en Lee Flynn spelen, verraadde de datum eigenlijk al in een aankondigingsfilmpje van Netflix. Daarin waren alle films te zien die de komende tijd uitgebracht gaan worden op de streamingdienst, waaronder The Kissing Booth 3.

Je hoort Joel (Lee Flynn) tegen Joey (Elle) zeggen: ‘I got so excited, i ate 11 churros’. Hierop antwoordt Joey: ‘mmh, ate 11? 8, 11?’. In Amerika benoemen ze de maand eerst en dan pas de dag, dus de achtste maand en de elfde dag. 11 augustus dus, maar dat snapte je vast al.

We weten niet van jou, maar wij kunnen niet wachten tot 11 augustus. 😉

Lees ook: Dit zijn de leukste films op Netflix om met je moeder te kijken tijdens Moederdag