Renée
Renée Love & Seks 4 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

6 x waarom vaders van jonge kinderen zo goddamn aantrekkelijk zijn

Steek je hand omhoog als je weleens een jonge vader met kind hebt zien lopen en je daardoor compleet in katzwijm was. Op de één of andere manier is zo’n vader aantrekkelijk voor veel vrouwen. Beautify zou Beautify niet zijn als we niet zouden uitpluizen waarom we hierdoor knikkende knietjes krijgen.

De combinatie van een knappe vader met zijn jonge kind is gewoon… magisch. Het heeft áltijd effect op je lichaam, zelfs als je weet dat deze man verboden terrein is.

Waarom vaders van jonge kinderen zo goddamn aantrekkelijk zijn

Dat zo’n knappe vader aantrekkelijk is voor jou is helemaal niet zo gek en wel om de volgende redenen:

1. Het bevestigt dat hij zorgzaam is

Wij (hetero)vrouwen willen geen jongen, we willen een man. Dat deze knappe vent zijn kind met liefde optilt en meeneemt bevestigt dat hij zorgzaam is. Precies wat je zoekt in jouw (toekomstige) partner.

2. Het laat zien dat hij volwassen is

Of het een bewuste keuze was om vader te worden of niet, het laat in ieder geval zien dat hij volwassen is. Het jongensachtige is eraf nu hij een grote verantwoordelijkheid heeft. Zorgen voor een kind is niet niks.

Lees ook: Deze vaderlijke eigenschappen zoekt élk meisje in haar lover

3. Het toont aan dat hij verantwoordelijkheidsgevoel heeft

Zoals we zeiden: voor een kind zorgen is niet niks. Wat zo’n knappe vader aantrekkelijk maakt is dat het eraf straalt dat hij verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Naast zijn looks is dat alleen al super sexy.

4. Het is een teken dat hij zijn shit voor elkaar heeft

Het maakt niet uit hoe zijn leven was vóór hij vader was. Nu hij een kind heeft, is de kans heel groot dat hij zijn zaakjes op een rijtje heeft. Dát is aantrekkelijk.

5. Het is een reden om naar zijn gespierde armen te staren

Eén van de reden waarom een vader aantrekkelijk is, is omdat ‘ie zijn armen flink traint als hij zijn kindje oppakt. Voor jou een reden om naar die gespierde armen te kijken. Sorry, stiekem houden we daar óók erg van.