Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Love & Seks 3 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Voor het eerst op vakantie met je partner? Met deze tips wordt het een vakantie om nooit te vergeten

We zitten nu natuurlijk in de periode waarbij we naar vakanties gaan kijken. Heerlijk op het strand of juist op avontuur? Je weet nog niet wat voor vakantie je wilt gaan ondernemen maar wel dat je het samen met je partner erheen wilt gaan. Met deze tips wordt het gegarandeerd een succes.

De ultieme relatietest is natuurlijk om met zijn tweetjes op vakantie te gaan. Dan wil je ook graag dat het goed verloopt. Op deze manier wordt het een vakantie om nooit meer te vergeten, vooral als jullie nog niet heel lang samen zijn:

1. Luister goed naar de behoeftes van elkaar

Je gaat met zijn tweeën op vakantie, dus simpelweg zijn er dan ook twee keer zoveel behoeftes. Luister daarom goed naar elkaar en zoek een locatie uit waarbij jullie beiden kunnen genieten. Wil de ene een heel actieve vakantie, terwijl de ander wil zonnen? Zoek dan naar een goede mix, waarbij je bijvoorbeeld de ene dag gaat hiken en de dag daarna ontspant.

2. Doe alvast research met je partner

Plannen, zoeken en boeken. Als je van tevoren een budget afspreekt en vroegtijdig je vakantie boekt, ben je goedkoper uit en hoef je daar zeker geen ruzie over te maken.

3. Leef in het moment, want het is vakantie

Leg je telefoon eens weg tijdens de vakantie. Geniet van de momenten sámen zonder dat de telefoons aan jullie handen gekleefd zijn. Hierdoor voer je vaak betere en diepere gesprekken met elkaar, waardoor je nog dichter naar elkaar toegroeit.

4. Spontaniteit is de sleutel

Hoewel het een hoop scheelt wanneer je de reis en accommodatie geboekt hebt, is het veel leuker om de dagen daar pas in te plannen. Je wilt natuurlijk geen stress omdat je tijdens de vakantie vast zit aan een planning. Spontane momenten zijn bovendien de momenten die je echt onthoudt, dus vergeet niet om te genieten.

Lees ook: Deze fantastische panter bikini is dé trend van 2019