Renée
Renée Life 4 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Ex On The Beach wordt nóg heter! Elias kan niet langer verbergen dat hij een trio had tijdens de opnames

Ondanks zijn arrogante houding had Elias bij zijn aankomst in Ex On The Beach All Stars aflevering 2 géén gebrek aan aandacht. Yasmine moest niets van hem weten, maar de Terror Twins stonden al klaar om zich volledig op de knappe man met de ketting te storten. Die missie lijkt inmiddels geslaagd.

Elias kwam precies op het goede moment in de villa, want met Harrie als enige gangmaker miste er echt wat testosteron. Bovendien hadden Sharon en Esmee Harrie toch al van hun lijstje gevinkt, waardoor ze hun pijlen op de ex van Yasmine konden richten.

In gesprek met Ingrid Jansen van de Telegraaf biecht Elias inmiddels semi-op dat hij zijn droom om seks te hebben met twee zussen van zijn bucketlist mag strepen. We praten je snel bij.

Heeft Elias tijdens Ex On The Beach All Stars een trio gehad met de Terror Twins?

Zolang iets niet is uitgezonden moet ‘ie alles op alles zetten om niks te zeggen over het verloop van het programma. Maar het blijft voor Elias wel heel moeilijk om stil te blijven als Ingrid hem vraagt naar zijn avontuurtjes met de Terror Twins.

“Ik kom binnen in de villa, de jongens waren niet zo blij, maar dat maakt me niet zoveel uit. De meisjes waren heel tevreden over mij. Het was meteen raak de eerste avond.” En of het raak was, want Esmee ging gelijk met Elias naar bed. De volgende dag stond de date met Sharon op het programma, maar gesekst werd er zeker nog niet. Met de nadruk op nog.

“Was is dat met tweelingen, is dat een soort fantasie?”, vraagt Ingrid. “Ja, twee zusjes in bed krijgen is altijd een mannendroom. Als je met allebei seks kunt hebben, waarom niet?”

Oké, oké. Op de vraag of hij dan een trio met hen wil wordt ‘ie opvallend stil. Maar aan zijn glunderende ogen kun je zien dat er meer is gebeurd waar je nog he-le-maal niks over weet. “Mij maakt het allemaal niet uit. Als ze je willen hebben in een trio, dan ben je gewoon een baas. Misschien heb ik dat wel gedaan…”

Wordt ongetwijfeld vervolgd. ?

Bekijk hier de hele video waarin Elias en Silvester nog meer pikante uitspraken doen.

Lees ook: Ken je deze nog nog nog? Dit is hoe Sharon en Esmee eruit zagen vóór hun plastische chirurgie