Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 30 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Ken je deze nog nog nog? Dit is hoe Sharon en Esmee eruit zagen vóór hun plastische chirurgie

Ze lieten niet alleen hun tieten, tanden en lippen doen want er staat nog veel meer op de planning. Sharon en Esmee spuiten ook regelmatig wat botox in hun gezicht en hebben nog een aantal dromen als het gaat om plastische chirurgie. Je zou bijna vergeten hoe ze er vroeger uitzagen. Bíjna dan want gelukkig hebben we de beelden nog.

De terror tweeling werd bekend van het eerste seizoen van Ex On The Beach Double Dutch waar ze voor ellendig veel drama zorgden. Ze kregen daarna hun eigen programma Double Trouble. We zagen ze óók bij Just Tattoo Of Us en nu zijn ze terug bij Ex On The Beach Double Dutch voor het All Stars seizoen.

Sharon en Esmee over hun uiterlijk

Klaar met hun uiterlijk zijn de twee nog lang niet. In een interview vertellen de twee wat ze allemaal hebben laten doen en wat nog op de planning staat. Ze willen nog veel grotere borsten en een Barbie-neusje (al zien wij echt niet wat er mis is met hun neusjes).

De tweeling wil nog veel aan zichzelf laten veranderen want alles mag lekker nep.

Vroeger en nu

Voordat ze begonnen aan het veranderen van hun uiterlijk zag de tweeling er zó uit:

MTV
MTV

Inmiddels zien Sharon en Esmee er zó uit:

MTV
MTV

Een hele verandering dus maar dat maakt de twee hysterische meiden niet minder leuk. Eerlijk, zodra ze het strand op kwamen lopen bij Ex On The Beach Double Dutch maakte ons hart een sprongetje van vreugde want het All Stars seizoen zou echt niet compleet zijn zonder deze twee dramaqueens.