Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 30 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

Dankzij deze 5 tips ga jij dit weekend contact maken met die ene hottie tijdens het uitgaan

Dit weekend gaan alle remmen weer los. Er zijn ontelbaar veel feestjes en festivals (onder andere AOA) die je kunt bezoeken maar je kan natuurlijk ook gewoon uitgaan in eigen stad. Wie weet staat die ene hottie daar ook wel weer met zijn vrienden en het wordt tijd om je slag te slaan. Wij helpen je een handje bij het flirten.

Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar als je vanavond die hottie wil versieren wordt het tijd om het heft in eigen handen te nemen. Deze tips helpen je bij het flirten en wij weten zeker dat jij ermee gaat scoren dit weekend.

1. Voel je zelfverzekerd

Logisch zou je zeggen maar hóé doe je dat dan precies? Dat kan op allerlei manieren: trek ten eerste een outfit aan waar je je va-va-voom in voelt. Dat kan een jeans met basic shirtje zijn maar dat kan ook een glitterjukje zijn zolang jij je er maar comfortabel (en sexy) in voelt.

Neem uitgebreid de tijd om die leuke outfit bij elkaar te vinden en maak je mooi op. In de tussentijd tikken jij en je vriendinnen alvast een paar lekkere wijntjes achterover en bespreken jullie uiteraard de rest van je tactiek bij het flirten.

2. Smize erop los

Je lacht normaal gesproken met je mond maar dat kun je ook met je ogen doen: smize (smile with your eyes). Die hottie is er vast dol op want het ziet er super verleidelijk uit. Geen idee hoe je moet smizen? Tyra Banks legt het uit in een korte tutorial.

3. Bedenk van te voren wat je gaat zeggen

Dit weekend wordt het tijd om daadwerkelijk op die hottie af te stappen en dat kun je op verschillende manieren doen. Bedenk van te voren hoe je dat gaat aanpakken. Of dat nou met een foute openingszin is of dat je je meest sexy dansmoves wil showen maakt niet uit.

Als je van te voren weet hoe je met hem of haar wil flirten en vervolgens gaat aanspreken ben je een stuk zekerder van je zaak en dat zelfvertrouwen straal je uit.

4. Zorg ervoor dat je opvalt

Je wil contact maken met die hottie en dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je opvalt. Ga met je vriendinnen op een niet al te verre afstand staan (ook niet te dichtbij natuurlijk) en probeer subtiel zijn of haar blikken te vangen. Lach af en toe lekker hard zodat jouw crush je stemgeluid hoort. Dat is pas echt flirten.

Tip: opvallen doe je subtiel als je begrijpt wat we bedoelen. Je hoeft de bar niet op te klimmen als dat niet bij je past maar je kunt ook af en toe verleidelijk de juiste kant op kijken. Dat is helemaal aan jou.

5. Stap na het flirten gewoon op hem of haar af

Je kunt natuurlijk wachten tot je flirt op jou af komt gelopen maar je kunt ook het heft in eigen handen nemen. De ander zal hoe dan ook van dat flirten gecharmeerd zijn, al helemaal als je dat heel zelfverzekerd doet.

Als je die hottie al een paar keer hebt gespot (en zeker weet dat dat vanavond ook weer het geval is) zeg dan van tevoren tegen jezelf: vanavond ga ik hem of haar écht versieren. You go girl!