Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 20 mei 2019
Leestijd: 4 minuten

Deze drama heb je allemaal gemist in de eerste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch All Stars

Gisteravond was het eindelijk zo ver en het begon met een fantastische eerste aflevering. Ex On The Beach Double Dutch is terug en wel met het All Stars seizoen. De meest spraakmakende deelnemers van eerdere seizoenen zijn bij elkaar in de villa gezet en je raadt het al, dat betekent drama. Heel veel drama.

Dit nieuwe seizoen overtreft alle frikandellen televisie die je tot nu toe hebt gezien en alleen al uit de eerste aflevering kun je honderden gouden quotes halen. Heb jij hem gemist? We praten je bij over de eerste aflevering van het seizoen.

Ex On The Beach All Stars aflevering 1

Natuurlijk maakten alle kandidaten hun entrée op hun eigen manier en dat zorgde voor behoorlijk wat flashbacks. We begonnen met krachtpatser Wayne die we nog kennen van het allereerste Nederlandse seizoen. Hij vond dat hij toen wel érg veel bezig wat met zijn spierballen en zijn hilarische quotes zijn gelukkig nog niet verdwenen. Genieten om weer naar dit mooie koppie te kijken dit seizoen.

Vervolgens kwam, hoe kan het ook anders, Yasmine aangelopen en waar kennen we haar eigenlijk niet van. Je zag haar in zowel Ex On The Beach als Temptation Island en het verbaasd ons dan ook niks dat ze nu weer op de tv verschijnt.

Nog meer kandidaten

Ook Harrie keert dit seizoen terug en is van plan om werk te gaan maken van alle vrouwen in de villa. Daar maakt Lisa maar al te graag gebruik van want ze ziet Harrie bij aankomst meteen al zitten, en wie eigenlijk niet. Ze zorgde in een eerder seizoen voor de meeste drama en ze kondigt ook nu meteen maar aan wat voor psycho ze eigenlijk is. Genieten dus.

Dan onze favoriete twinnies: Esmée en Sharon. Natuurlijk zijn ze weer van de partij en ze steken vooral niet onder stoelen of banken hoeveel ze aan zichzelf hebben laten veranderen. Nieuwe boobies, lippen en fillers. Je zou ze bijna niet herkennen. Het is dat ze nog steeds dezelfde uitspraken doen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op meer.

Vervolgens komen ook Roy en Renan het strand opgelopen. De twee gasten met het grootste ego zonder enige twijfel. Vermoeiend. Maar het ergste moet nog komen want gedragen op een troon laat Alisa Megastaaaaaaar *spreek uit met blij accent* zich het strand op dragen.

Meteen op date

In de eerste aflevering gaan de kandidaten al meteen in duo’s op date en daar worden de eerste lijntjes al uitgegooid. Omdat het een oneven aantal is blijft Sharon alleen over, niet voor lang want Joshua komt aangelopen en voegt zich bij de OG’s in de villa als extra. Als we één ding zeker weten is dat we dit seizoen volle bak gaan genieten van dat goddelijke lichaam van de Belg. Sharon mag met hem op date en daar is ze maar wat blij mee.

De date van Harrie en Lisa is een succes want we zien meteen dat er seksuele spanning is tussen de twee. En eerlijk, dat is precies wat wij willen zien. Harrie masseert Lisa en daar lijkt ze wel heel erg van te genieten. Ze proosten op een leuk en geil verblijf in de villa. Top.

De andere dates

Renan en Alisa zien elkaar wel zitten en mogen met elkaar op date. De boot valt een beetje tegen want ze hadden beiden een jacht verwacht en hebben zichzelf al gekroond tot de koning en koningin van dit seizoen. Tip: niet doen.

Wayne en Yasmine zien elkaar ook wel zitten en mogen elkaar masseren op de eerste date. Daarbij worden vooral de billen niet overgeslagen en ja, ook deze twee gaan elkaar dit seizoen bespringen.

Feesten in de villa op de eerste avond

Natuurlijk wordt er op de eerste avond al losgegaan in de villa, ze hebben tenslotte hun naam hoog te houden. Alle mannen hebben hun pijlen gericht op Yasmine dus het haantjes gevecht kan beginnen. Zelf zou ze voor Harrie en Joshua kiezen dus de rest van de kandidaten is bij dezen geëlimineerd.

Natuurlijk wordt er al gezoend. Renan zoent met één van de twinnies (en wij zijn even kwijt wie). Harrie zoent ook met één van de twinnies (Sharon) en Yasmine met Lisa. Iedereen zoent met iedereen maar Roy laat het afweten. Hij heeft ook wel zin maar heeft ook zelfrespect. Wayne kruipt ook vroeg in bed nu Yasmine om de nek van Joshua hangt.

De afsluiter van de eerste avond

We raken de tel even kwijt want de één na de ander kruipt met elkaar in bed om te doen waarvoor ze zijn gekomen. Yasmine kruipt uiteindelijk toch in bed met Wayne en ook zij sluiten de avond af met een steamy sekspartij. Als dit geen goed begin van het seizoen is weten wij het ook niet meer.