Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 20 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Wow! Ken van Temptation Island is al gespot met een nieuwe vriendin na de breuk met Lize

Het was een iconisch seizoen van Temptation Island toen verleider Ken ervoor zorgde dat Lize hoteldebotel op hem werd. Hoewel de twee jaren een relatie hebben gehad na het programma lieten ze in maart van dit jaar weten dat ze er toch een punt achter hadden gezet. Inmiddels is Ken gespot met een andere meid in Haarlem.

Het was echte liefde tussen Lize en Ken. De Belgische schone verliet Jefferson voor de Nederlandse Tarzan. Zijn gitaar en zoetsappige liedjes waren het helemaal en wij begrepen ook wel waarom. Helaas heeft de liefde toch geen standgehouden tussen de twee.

Lize en Ken uit elkaar

In maart van dit jaar lieten de twee weten dat de relatie was gestrand. Heel erg jammer natuurlijk maar het leven gaat door. Ken lijkt zijn leven in ieder geval al te hebben opgepakt want hij is in Haarlem gespot met een nieuwe meid. Arm in arm nog wel dus het lijkt erop dat het zijn nieuwe lief is.

De nieuwe vlam van Ken

Michella Kox was er natuurlijk als de kippen bij en deelde deze foto op haar Facebookpagina van de twee nieuwe lovers. Ken is duidelijk te herkennen op de foto en zo te zien is hij weer voor de charmes van een brunette gevallen.

We hopen dat we snel meer beelden te zien krijgen van de twee want we zijn wel heel benieuwd met welke dame hij nu samen is. Ondertussen kun je nog even genieten van de mooiste foto’s van Ken’s Instagram want hij is en blijft een plaatje om naar te kijken.